Vannak itt nagyon jó pasik? :))) (beszélgetés)
Egy női fórumon vannak-e jó pasik:))
Itt csak azok vannak.
Például itt vagyok én...
igen vannak határok, hiába nagyon szép a belső, de a külsőleg nem jön be, vagy forditva.
most gondolkozok azon hogy nem jó az ide-álom megfogalmazás:)) lehet itt szurjuk el:))
legyen az ideálom helyett aki nekem bejönne, kifejezés:)
ati
igy van,:)) de amit felraktam képet egy lányról az nem biztos hogy bejönne belsőleg, mivel nem ismerem. számit a külső és a belső is, az egyik a másik nélkül nem létezik. aki azt irja hogy csak a belső számit, vagy a külső, az nem gondolja végig miről is beszél.
üdv
ati
meg magamról is tettem fel egy képet ami marad, a csaj meg elmegy:)))
üdv
ati
értem akkor én ki is estem. ott a válaszkép a profilomnál nekem milyen lányok jönnek be:)))
üdv
ati
1; A HUMOR: van két szőlőszem a sinen , kérdezi az egyik a másiktól, mikor jön a vonat? a másik válasza: MUST.
2; KEDVES SZÓ: szia édesem, jól áll neked ez a ruha, szeretném ha többször vislenéd mikor megyünk valahova. gyere bujj ide mellém.
3 A CSÓK: na ezt itt nem tudom bizonyitani:))
viccet félretéve, eléggé tág fogalom a jó nő vagy jó pasi szókifejezés. azért is irtam kiváncsiságból ki mit fog rá irni.
köszi a választ
üdv
ati
ja, de lehetnek itt nők férfinak álcázva is hogy ők meg a mi ,kis" titkainkat kémlelje:))
viccet félretéve létezhet mindkét nem részéről. DE! szerintem nincsen értelme, mert ha akarja az ember lánya vagy fia akkor csak olvasgat női vagy férfi témákban, és ha nem szól hozzá akkor is megapja a választ arra amit keres, vagy ha nem akkor kérdezni csak lehet..., szerintem egy nagyon jó lehetőség arra hogy sok problémára fény derüljön, sok emberen segit a net a fórum világa.
üdv mindenkinek
ati
na tényleg hol vannak?
:)
sziasztok, az mit takar hogy nagyon jó pasi? külsőleg vagy belsőleg ? és ha mind2 akkor irjátok le külön külön. kiváncsi lennék már hogy ez mit is jelent. és most nehogy azt irjátok hogy aki kiváncsi az hamar megöregszik:))
üdv
ati
Itt?
Biztos nincs ..ez női portál ide nem járnak "jó" pasik.
De lehet vannak ..nőnek álcázva magukat csak ,hogy betekintést nyerjenek kis titkainkba.
Vagy ezt már túl kombináltam? Most bizonytalan lettem.Pedig ez nem szokott előfordulni.
A válasz ..NEM TUDOM.
További ajánlott fórumok:
- A cicám vemhes, milyen jelek vannak, ha már nagyon közel áll az elléshez?
- A pasik nagyon sokat veszítenek a kezdeti lelkesedésből. Miért?
- A kutyáink nagyon rosszul vannak
- Úgy gondoltam hogy műfenyőt veszek, nagyon szépek vannak,...
- Nagyon tetszenek az egyenruhás pasik! 😍😍
- Sokan ki nem állhatják a Szűz jegyű pasikat, de én nagyon...