Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Gynositol étrendkiegészítő vélemények? fórum

Gynositol étrendkiegészítő vélemények? (beszélgetés)

7. Tai (válaszként erre: 5. - 91butterfly)
ma 14:41
Ha bízol az orvosodban, akkor tedd azt amit javasol!
6. Enissa (válaszként erre: 1. - 91butterfly)
ma 14:34

Amiről írsz nem hallottam. A családban volt sok baba, és a munkahelyemen is, kb. 20 terhesség összesen. Szedtek Femibiont, Dr. Czeizel és nem jut eszembe, egy másik neve.

Egészséges babák születtek, 3-3,5 kg közöttiek lettek, anyukák tartották a súlyukat. Volt akinek még magnézium injekciót kellett inni. A folsav és a D vitamin szinte alap.

Remélem hamarosan a kezedben tarthatod az egészséges babátokat!

Hagyatkozz a megérzéseidre, és arra az orvosra, akiben megbízol.

ma 14:22
Igazából a Gynositolról sohasem hallottam, a doki is úgy fogalmazott ha nagyon akarok szedni valamit ezt ajánlja, a többi hát, kicsit arra célzott hogy reklám, gyógyszercégek stb...ezért gondoltam hogy amit javasolt azt szedem.
4. Tai (válaszként erre: 1. - 91butterfly)
ma 14:17
Érdemben én sem nagyon tudok mit mondani ( én az a típus voltam akire ránéznek is terhes lesz )az én időmben szurikat adtak és folsavat nem volt plusz vitamin,de talán az utolsó terhességemnél már szedtem valami vitamint mert 37 éves voltam, de sajnos nem emlékszem a nevére! Sok sikert nektek a babához!
3. Tai (válaszként erre: 2. - Channa*)
ma 14:12
Milyen igaz, én vas injekciókat kaptam a terhességeim során egy élmény volt minden alkalom :) A mostani dolgokra nekem sincs rálátásom.
2. Channa* (válaszként erre: 1. - 91butterfly)
ma 12:06

Nincs tapasztalatom. Az én időmben folsavat kellett szedni és vasat, ha szükséges volt.

Amit látok, hogy akik femibion és hasonlót szednek, azok nagyon sokat híznak és hatalmas lesz a babájuk, sok esetben meg sem tudják szülni, azaz császár lesz a vége.

A folsav fontos! És majd a terhesség alatt, ha az orvos úgy látja, javasol egyebeket, de szerintem kerülni kell a vény nélkül kapható agyon reklámozott szereket.

Inkább törekedj a kiegyensúlyozott táplálkozásra és mozgásra.

ma 11:49

Sziasztok!

A napokban jártam nőgyógyásznál, mert idén szeretnénk összehozni a babát :) :)

33 éves vagyok.

A dokimtól kérdeztem melyik vitamint javasolja mert annyi van a piacon. Nekem annyit javasolt, hogy ha már nagyon akarok valamit szedni akkor a gynositol por legyen az, mert az egészséges petesejteket erősíti még jobban, emellett a páromnak is javasolta mert a hímivarsejteknek is jót tesz.

Hozzáteszem, a vizsgálat után megkérdeztem hogy mennyi esélyt lát hogy összejöjjön a baba, azt mondta nagy esélyünk van..

Mindkét petefészekben vannak tüszők rendesen, a vizsgálatkor pont érésem volt a bal oldalon, két domináns tüszővel (ciklus 13. napja, 17-18mm-esek voltak) másnap reggel igen erős szúró fájdalom bal oldalt :) :)

Megfelelő a méhnyálkahártya vastagsága (vizsgálatkor 8mm volt)

Amit még hozzátett hogy folsav+d vitamint még érdemes szedni, de komolyabb, drágább vitaminokat nem érdemes (pechemre már előre megvettem a femibiont.. :D )

Érdekelne tapasztalat, esetleg alaki szedett-e mellé plusz vitamint :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook