MLM rendszerben dolgozó szülő, a cég által forgalmazott étrendkiegészítőket ad ajándékba a felnőtt gyerekeinek. Erről mi a véleményed? (beszélgetős fórum)
Szomorú, hogy nem tudják mire vágysz!
Mi lenne, ha egyszer szólnál, hogy bocsi én már nem használom ezeket a termékeket.
Lehet kitalálnák, lehet még rosszabbat kapnál.
Esetleg meg lehetne beszélni, hogy ekkortól mindig egy korrekt összeget adtok minden ajándékozós alkalomra mindenkinek, az összegyűlt pénzből mindenki megveszi magának, amire vágyik.
Sajnálom,,de tényleg.
Van olyan aki nem tud ajándékozni,,és ezt most nem anyagiakban értem .
Csak azt gondolja jó ez így mert ez úgy is kell.Nem gondol bele hogy akármennyire is jó ,,ez azért nem ajándék,,vagy mondjuk inkább meglepetésnek.
Ha amúgy megvagytok egymással rendben,,akkor elnézhető.
Egyszer én is kaptam ilyen ajándékot. Addig állt a szekrényben míg le nem járt a szavatossága és kidobtam.
Az, hogy családon belül a céges ajándékokat tovább adjuk, mert én nem használom, de a hugom igen - de nem ajándékként.
Azt gondolom, hogyha az mlm-es szülő nem tud ajándékot venni, akkor inkább süssön egy beiglit, lássa vendégül a felnőtt gyermekeit. Az is elég lesz, annak is lehet örülni.
De az ilyen ajándékozás szerintem is gáz.
További ajánlott fórumok:
- Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt?
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Mik a tapasztalatok a BeSlimmer étrendkiegészítőről?
- Pedofilok leselkednek a gyerekeinkre?
- Eltérő fejlődésmenetű, SNI-s gyerekek szülei, érdekelne, hogy hogyan lehet feldolgozni azt, hogy a gyerekeink mások?
- FLAVAN max. Vannak tapasztalaitok ezzel az étrendkiegészítővel kapcsolatban?