Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pedofilok leselkednek a gyerekeinkre? fórum

Pedofilok leselkednek a gyerekeinkre? (tudásbázis)

1 2 3
77. drnéni (válaszként erre: 64. - D0860dee94)
2009. jan. 26. 15:04
Többek között én is írtam. A barátom férjének kollégája már szembesült az eredménnyel (rendőrség mutatta). Vannak meghívós netes fotóalbumok, sokkal biztonságosabbak.
2009. jan. 26. 14:33
Velem is történt valami gyerekkoromban, amiről képtelen vagyok beszélni. Annyit viszont mondhatok, hogy tisztában voltam a szexualitással, láttam azelőtt férfi nemiszervet is, mégis annyira megráztak a történtek, hogy mind a mai napig nem tudtam feldolgozni. Idősebb voltam, mint Elfelejtett jelszó. Megértem, hogy ő mit érez/érzett.
75. vviki2 (válaszként erre: 74. - 7dea0ad493)
2009. jan. 25. 09:00
A bölcsödei késelésről nem is beszélve!!!
2009. jan. 24. 18:42

Pedofiloktól nagyon sokan tartanak még mindig,de lassan nem is ők jelentik a veszélyt a gyerekekre.Ma is volt a híradóban hogy egy 9 éves kislányt erőszakoltak meg az osztálytársai.És még csak nem is büntethető, mert kiskorúak.

Lassan már inkább ezek okoznak veszélyt

73. kkrisztina76 (válaszként erre: 72. - 036bf4cfe4)
2009. jan. 24. 17:18
Annak hogy volt-e nadrágszíj, gombos volt-e a gatya, felállt-e neki, nem hiszem hogy volt köze a nyomozáshoz. Nem ezek alapján fogják keresni az elkövetőt. De kezdem már unni, hogy minden fórumon belém kötsz. Kicsit foglalkozz a neked feltett kérdésekkel és válaszolj arra, ne csak azt keresd mibe köthetsz bele.
72. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 71. - Kkrisztina76)
2009. jan. 24. 14:44
Neked az hülyeség mmikor a rendőrök kikérdezik pontosan hogy mit csinált az illető? Hányszor fordult az elő hogy egy adott cselekményben olyat fogtak el akinek semmi köze nem volt az adott cselekményhez.
71. kkrisztina76 (válaszként erre: 33. - 036bf4cfe4)
2009. jan. 23. 07:59

Azért akadtak ki a szülők mert mi elmondtuk hogyan nézett ki a pasi és nem akarták elhinni. Inkább ilyen hülyeségeket kérdeztek. Teszteltek minket. Egyébként meg régen ritkábban fordultak elő ilyen esetek, nem voltak belénk beszélve ilyen dolgok.

Akkor vették komolyan a dolgot mikor az egyik rendőr kiment és a másik arra kért minket, mondjuk el hogy nézett ki. Ekkor belátták hogy tudunk személyleírást adni. Egyébként nem csináltak semmit, még az iskola környéke felé sem jöttek járőrök. A szülők jöttek elénk felváltva és megbeszéltük hogy úgy csinálunk mintha a szüleinket nem is ismernénk. Csak akkor szólunk nekik ha meglátjuk a pasit. Régen ez így ment.

70. 7dea0ad493 (válaszként erre: 68. - 036bf4cfe4)
2009. jan. 23. 07:34

Igen de nem a médiában, és nem a nagyközönség.

Itt most ezzel azt akartam mondani, hogy míg régen nem volt róla úgy szó mint mostanában.Ha anno egy pedofil zaklatott valakit, elfogták , meg egyéb dolgok az biztos.

De nem voltak tele vele az újságok, és nem az szólt a médiából nap mint nap.Legalábbis emlékeim szerint nem.

69. Raistlin Majere (válaszként erre: 63. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 22:07

Hidd el, hogy nem volt ennyi... A kábítószeres bélyegről talán 16-18 évesen hallottam először, de találkozni soha nem találkoztam vele. Most meg már a 12-13 évesek kínálgatják az iskolák előtt a kicsiknek.

Nem tudom ki mondta, de kb így van, hogy "Amikor az embernek megszületik a gyermeke, megtanulja azt, hogy mi az a félelem."

Az én lányom pl. nagyon nyitott, könnyen barátkozik. Most már igyekszem felhívni a figyelmét arra, hogy nagyon körültekintő legyen. De 7 éves, így még nem nagyon érti. Majd 9-10 évesen én is engedem, sőt kérem arra, hogy a városban önállóan közlekedjen, de akkor már sokkal több esze lesz, én is nyugodtabb leszek.

68. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 63. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 18:16

"Volt lesz, csak mostanában beszélnek is róla. Míg régen könnyebben söpörték a szőnyeg alá"

Ebben nagyon tévedsz. A Kádár rendszerben sokkal könnyebben büntették az aberrációt mint ma.Ma a rendőrség is korlátozva van és az ügyészség és bíróság is elnézőbb.Ne felejtsd el akkor a homoszexualitás bűncselekmény volt. Ma meg büszkék rá.

67. supin (válaszként erre: 66. - Vviki2)
2009. jan. 22. 17:51
Fogod félteni mig élsz!!Ez már csak így van.Hisz anya vagy!!!
66. vviki2 (válaszként erre: 63. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 17:24

Egyetértek.

Pedofilok, cukrosbácsik régen is voltak, csak nem volt ekkora nyilvánosság!!!

Meddig lehet fogni a kezét? Ill. meddig KELL fogni a kezét gyermekünknek? Én is egyedül jártam iskolába, pedig a város "gázos" részén éltünk. Én vágytam az önnállóságra. A lányom 9 éves. Már első osztályba egyedül akart menni! Hozzáteszem, nagyon közel a suli. Az osztálytársával ment, hazafelé meg sokszor mentem érte. Aztán már egyre ritkábban... Most 3. osztályos. Egyedül jár iskolába, úszásra (egy másik közeli suliba) és gyógytornára is (busszal). Volt már nyáron egyedül játszin is, de csak rövid ideig és mentem utána. Nehéz elengedni, de kell az önnállóság. Féltem, persze. De 16 évesen is félteni fogom! Akkor már tényleg nem kísérgethetem....

Sem az iwiw-re, sem máshová nem teszek fel meztelen képeket, pont azért, hogy ne csorgassa SENKI a nyálát az én pucér gyermekemre....

65. 7dea0ad493 (válaszként erre: 61. - Elfelejtett jelszó)
2009. jan. 22. 17:12
Ezt megértem.Csak kiváncsi voltam.
2009. jan. 22. 17:11

sziasztok! kicsit más, de abszolút ideillő:

ne tegyetek fel képeket a gyerekeitekről az iwiw-re, vagy ha mégis, hát legyen kevésbé látható.

egyszer olvastam ,hogy pedofil állatok előszeretettel mazsolázgatnak a feltöltött képek közül.

63. 7dea0ad493 (válaszként erre: 59. - Elfelejtett jelszó)
2009. jan. 22. 17:11

Én is egyedül jártam még oviba is. Én nem voltam ugyan falusi,Pesten laktam,és sajna emlékszem nálunk is volt olyan akit cukrosbácsi rémisztgetett, emlékszem a csövesekre, a kábítószeres bélyegre, pedig már közel 40 éves vagyok.

Ezek a dolgok mindig is lesznek, mint a prostitúció.

Volt lesz, csak mostanában beszélnek is róla.Míg régen könnyebben söpörték a szőnyeg alá....

2009. jan. 22. 17:09

Amúgy ilyen hozzáállással nem értem mit kerestek ebben a topicban. Ha valakit nem háborít fel, hogy pl a lánya,fia ilyen és egyéb dolgoknak ki lehet téve akkor miről beszélünk??

Vagy csak akkor van gond ha erőszak is történik?

61. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 52. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 17:06
Figyelj. Nem vagyunk egyformák. Ami Neked természetes, az másnak igencsak felkavaró lehet pláne ha 7 éves, képen sem látott hasonlót és még csevegni is kell róla a bácsival...
60. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 53. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 16:59
Hiába magyarázod neki, van aki mindenbe bele tud kötni..
2009. jan. 22. 16:58

Bocsi, de ez elég bugyuta kérdés. Tudod nem mindenkit fuvaroznak kocsival a szülei az otthon és suli között. Csak egy példa...

Falusi vagyok és ide jártam iskolában. Azt a 2 km-t nyilvén gyalog teszi meg az ember akár 7 éves akár nem..

Valahogy haza kell menni, és ők nagyon jól tudták ezt. Merthogy nem egy ember követte el, informátor azért kell.

58. Raistlin Majere (válaszként erre: 57. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 16:37
Ezt nem fogadom el. :-S Manapság jóval inkább teret tudnak nyerni és többen is vannak. Hiszen egyre inkább divat az önmegvalósítás. :-(
57. 7dea0ad493 (válaszként erre: 56. - Raistlin Majere)
2009. jan. 22. 16:27

Vagy csak túl gyerek voltál és ezért nem hallottál dolgokról?

Ugyanúgy megvolt ez 30 éve is csak most egy kicsit másképp látjuk, mert felnőttünk, és felnőtt fejjel minden más

56. Raistlin Majere (válaszként erre: 55. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 15:23

30 éve még sokkal biztonságosabb volt a világ. A kábítószerről például nem is hallottunk. Most a legkisebb településen is valós veszélyt jelent.

A média, az internet felbátorítja az aberráltakat és sokkal több az ilyenfajta bűntény. Lásd internetes pedofilok... A gyermekerőszaknak még a legkisebb jelei sem mutatkoztak... Most mindennapos, hogy halálra püfölik egymást a gyerekek... Nem ilyen világ volt gyerekkoromban. Én még egy jóval ártatlanabb korban nőhettem fel.

55. 7dea0ad493 (válaszként erre: 54. - Raistlin Majere)
2009. jan. 22. 15:18

Hát pedig szerintem akkor sem volt kevesebb cukrosbácsi, mint most.

csak akkor még gyerekek voltunk, így nem néztünk annyit híradót ahol viszont lehetett tuti hallani ilyenekről.Az biztos.

54. Raistlin Majere (válaszként erre: 53. - 7dea0ad493)
2009. jan. 22. 15:16
De igen. Ám az 30-35 évvel ezelőtt volt. Nem volt ennyire "beteg" a világ. És közlekedni is sokkal biztonságosabb volt. Mivel tized ennyi autó közlekedett. Most a lányomat még a szomszéd házig is átkísérem. Egyébként sem az óvodába, sem az iskolába nem érkeznek már egyedül a gyerekek. Én legalábbis nem ismerek ilyet.
53. 7dea0ad493 (válaszként erre: 51. - Raistlin Majere)
2009. jan. 22. 15:12

Te nem jártál 7 évesen egyedül a suliba?

Én az oviba is egyedül jártam.És ahol én lakom nem egy hasonló korú gyerek jár egyedül az iskolába, mert a szülők dolgoznak

52. 7dea0ad493 (válaszként erre: 50. - Elfelejtett jelszó)
2009. jan. 22. 15:11
Egyet azért nem értek, de ne haragudj meg érte.Végül nem történt tényleg semmi erőszak.Akkor mi volt az ami ennyire kiakasztó volt?A fütykös?Ha nem ért hozzád, mitől rémültél meg?
2009. jan. 22. 15:10
Mit keres egy 7 éves gyerek egyedül az utcán, a játszótéren vagy bárhol?
2009. jan. 22. 15:06
Akkor vajon mi okozta a lelki törést? Én erre tippeltem, sőt anyám is aki a múlt héten elcipelt pszichológushoz mert zűrök voltak a pasimmal..hogy biztosan ez zavarta össze a dolgokat a fejemben..ezért nem tudok normális párkapcsolatot kialakitani. Hát ha nem ez akkor nem tudom mi.
49. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 42. - 036bf4cfe4)
2009. jan. 22. 14:59
Nem, nem gondolom. Képzeld magad egy 7-8 éves lány helyébe. Vagy fordítva, bár lehet hogy az nem nagy kunszt hisz a mai srácok különb dolgokat is látnak ennyi idősen, de talán mégsem abból kell kiindulni.. De egy kislány azért szerintem 7 évesen még babázik.. Későn érő típus voltam.
48. 7dea0ad493 (válaszként erre: 46. - 036bf4cfe4)
2009. jan. 22. 13:25
Nem vagyunk egyformák.Neki valamiért ez nehezen ment.Ki tudja, lehet hogy mutatott neki valamit,ijesztgette a fütykössel, ki tudja?Ezt csak ő tudja végül mit tehetett az illető, hogy a hsz írójahogy így maga alá került
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook