Sokan ki nem állhatják a Szűz jegyű pasikat, de én nagyon... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem lenne unalmas, legalábbis a mi kapcsolatunk egy kiba kakasviadal volt. Mindkettőnknek megvannak a nézetei, módszerei, amik nem egyformák, amik szent meggyőződésünk, hogy csak úgy lehet tökéletes ahogy mi gondoljuk és ezekből egyikőnk sem enged. Hogy ne váljunk el mára eljutottunk oda, hogy ráhagyjuk a dolgokat egymásra, otthon szigorúan tilos munkáról, folyamatban lévő hivatalos ügyekről, vállalkozásról beszélni, mert sok sarokpontos dologban teljesen eltérően gondolkodunk és vérremenő viták voltak. Nem beszélünk róla, nincs ügy, nincs vita.
Én jogász-közgáz vonalon vagyok, de semmilyen jogi ügyét nem intézem a férjemnek, a vállalkozásának, a befektetéseinek, van ügyvéd cimborája, bankos ismerőse oldják meg. Nekem vannak ingatlanprojektjeim a férjem építész, de van hogy meg sem mutatom neki épp min ügyködök inkább megoldom idegennekkel ahogy én jónak látom.
Az, hogy annak ellenére erős testi vonzalmat vált ki az ellenkező nem tagjaiból, hogy nem egy "klasszikus" szépség.
Na EZ biztos, hogy nem igaz rám 🙄 de azért sikerült szalonképesen megfogalmazni.
"Azért szeptemberben születnek többen, mert ezek a gyerekek decemberben "készülnek", amikor szabin, otthon, nagy eséllyel négy fal közt van a nép az ünnepek miatt."
Erre utaltam én is, ezért írtam hogy a földrajzi eloszlásra kíváncsi lennék, más éghajlat, más vallás stbstb hogy befolyásolja, befolyásolja-e.
Azért szeptemberben születnek többen, mert ezek a gyerekek decemberben "készülnek", amikor szabin, otthon, nagy eséllyel négy fal közt van a nép az ünnepek miatt. Majdnem én is szeptemberi vagyok, 2 nap hiányzott hozzá. Párom szeptember végén született. Az apja hajózott, hosszú hónapokat töltött távol a feleségétől, de nyilván karácsonyra őt is hazaengedték:-)
Abban, amit a közeli születések-eltérő személyiségek témában írsz, igazad van. Leginkább egypetéjű ikreken lehetne lemérni ezt: ugyanolyan körülmények közt, ugyanott, szinte ugyanakkor születtek, a szocializáció, nevelés is ugyanolyan, mégis totál különböző személyiségek lehetnek.
Én úgy vagyok az asztrológiával, hogy néha elszórakozom egy-két ingyen elemzés lefuttatásával- van egy angol nyelvű oldal, legalább az angolt is gyakorlom, amikor olvasom ezt. Ha olyat ír, ami nem tetszik, akkor "szemenszedett marhaság", ha olyat, ami igaz rám, akkor elgondolkodom. Pl. amikor ilyet ír, hogy "Scorpio agrees with Virgo in providing a desire for research and analyses. It is very possible that you will take on professional activities that require much dedication and talent in investigation". No, én a marketingnek a piackutatás területén dolgozom, ráadásul nem számokból hanem soft infókból, beszélgetések elemzésével; de dolgoztam fejvadászatban is, ami meg abszolút az investigation-vonalba illik...
Persze, ez csak egy kiragadott példa, és simán mondhatom, hogy tök véletlen, vagy hogy tízből két emberre tuti igaz. Lehet, hogy így van. Mindenesetre nekem ez csak egy játék, soha nem szippantana be, és soha nem költenék rá pénzt.
Pénzlehúzás, ez mozgatja a világot. Épp a szintén szűz csillagjegyű barátnőm ennek nagyon be volt szállva, bődületes pénzeket qurt már el az asztrológiai "gurukra", idővel megjött az esze, ő is rájött kamu az egész. Most más baromságba szállt bele. Ő ilyen, erre kapható, én meg nem.
A fent említett barátnőm és köztem 4 nap van, ahogy 2 közeli munkatársammal is 10 napon belül születtünk, tehát kb ezek a kiegészítő izék is sacc/kb ugyanazok lehetnek. Semmi, de semmi nem egyezik a személyiségünkben, életvitelünkben, kinézetünkben, preferenciáinkban.
Annyi tudományos alapja volt az asztrológiának, hogy adott földrajzi környezetben, az ugyanabban az időszakban született embereket kb ugyanolyan behatások érték ugyanazon fejlettségi állapotban az anyaméhben és korai életük során, érteni kell itt pl a táplálékot, napsütéses órák számát, kórokozókat, idényszerűen váltakozó társadalmi kapcsolatok mértékét. De ezeket a hatásokat a modern életvitelünk, a globalizáció már rég felülírta.
Egyébként a legtöbb ember szeptemberben születik, állítólag. Mondjuk kíváncsi lennék a földrajzi eloszlásra, mert pl itt Európában abszolút racionális okokra visszavezethető, hogy miért.
Ha mélyebben beleássa valaki magát az asztrológiába,akkor az aszcendens meg a Hold jegy is bejön pl a képbe.
Én is Szűz vagyok,még Szűz barátnőm sem volt,nemhogy pasim.
Nekem Bika az aszcendensen,Skorpió a Holdam.A férjem Mérleg,neki az aszcendense Skorpió,a Holdja Kos.
Én azért néztem egy kicsit jobban utána ezeknek,mert éreztem,hogy kell valami “tüzesebb” is legyen bennem,mint a Szűz.
Attól függ kinek, én jól kijövök velük, sokan nem bírják elviselni őket.
Amúgy nem 1/12, mert a legtöbben a statisztikák szerint szeptemberben születnek.
Amúgy nagyon jó alap, akárcsak a disc, nyilván mindenki más, de az alapok adottak
Szerintem meg baromság.
Ha a horoszkóp jelentene valamit, a népesség 1/12 része ugyan olyan lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza szerintetek a pasikat a mai szemtelen tinikbe?
- Miért zavarja a pasikat az, ha a feleség esetleg a napi robot után éjfélig a gép előtt ül, és netezik?
- "Apróság", ami nagyon fontos, de sokan semmibe veszik
- Miért mondják nagyon sokan, hogy fiatal független nő ne állapodjon meg olyan férfi mellett, akinek van gyereke? Milyen különbségek vannak?
- 2O24. január 21. Nagyon sokan felköszöntöttek a...
- A pasim sokan jobban táncol nálam, nagyon ciki. Keringő,...