Van "kedvenc", vagy számotokra a legérdekesebb összeesküvés-elmélet? (beszélgetés)
23. TiniTitán0213
jan. 19. 16:37
Jézusnak volt felesége.
22. tien
jan. 19. 15:50
Gyatlov rejtély.
Nagyon nem stimmelt ott a hegyen semmi.
21. tien (válaszként erre: 20. - Tien)
jan. 19. 15:47
Jézusom,kicsit később ☺️
20. tien (válaszként erre: 19. - Globus)
jan. 19. 15:47
Köszönöm.
Elolvasom.
19. globus (válaszként erre: 18. - Tien)
jan. 19. 15:44
Utánanéztem. Nem tudom elolvasni, annyira dagályosan életszerűtlen
18. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 15:34
A teljesség igénye nélkül.
Haarp
Kennedy gyilkosság
Szabadköművesek
Mi magyarok a Szíriuszról jöttünk (kedvenc)
Nem mind agyament teória.
17. Érdekes73 (válaszként erre: 9. - Globus)
jan. 19. 13:55
Van feleséged ?
16. Ruslan (válaszként erre: 14. - Kacsahercegno)
jan. 19. 13:51
Akit a politika érdekel, úgyis azt nézi. Vagy elhiszi a népbutítást a híradóban. Simán betenném a híradót is, főleg a politikai rovatot az összesküvések közé, amennyit hazudnak és elhallgatnak dolgokat benne. Nyilván nagyon összetett a dolog, nem vehetjük egy lap alá az összeesküvés elméleteknek nevezett eseményeket. Néhány újonnan bevetett katonai eszközről elhíresztelik, hogy U-F-O. Valójában nem akarják nyilvánosságra hozni az új technológiákat. De ez nem jelenti azt, hogy máshol nem lehettek, vagy emiatt az összes többi földönkívüli észlelés hamis.
15. Panna.33
jan. 19. 12:05
A Chemtrail rajongói csoport tagja vagyok, azt hiszem, ez elárulja, hogy mindegyik kedvenc.
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - Ruslan)
jan. 19. 11:39
Jaj igen, erről eszembe jutott az egyik kedvenc elméletem, hogy az összeesküvés-elméleteket a CIA terjeszti, hogy az emberek azokkal foglalkozzanak, és ne a politikai döntésekkel, adóemeléssel, háborúkkal stb.
13. gyöngy:) (válaszként erre: 9. - Globus)
jan. 19. 11:09
😄😄😄
12. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 11. - Fülemüledal)
jan. 19. 10:45
Szerintem családon belül is lehet ezekről a dolgokról beszélgetni. Egyértelmű, hogy nem arra gondolok, amikor valakit "beszippant ez a világ", és csak ilyen dolgok foglalkoztatják.
Vannak érdekes témák, amikről érdemes eszmecserét folytatni. Mondjuk barátokkal.
Itt van példaként a piramisok építése, amit Funnygirl említett. Már a gyerekek érdeklődését is felkeltette.
11. fülemüledal
jan. 19. 10:32
Egyik sem. Egyáltalán nem szórakoztató, amikor egy családtagodat vagy szerettedet beszippantja ez a világ és teljesen elszakad a valóságtól és csak az elméleteiről beszél, tönkretéve az emberi kapcsolatait maga körül.
10. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 10:29
Illették ezeket az összeesküvés elmélet jelzővel, de biztosan vannak közöttük igazak is, sőt talán mindegyik részleteiben az is. Érdemes átolvasni, mert találunk olyanokat, amelyeket nem akarnak nyilvánosságra hozni és ezért elhitetik a társdalommal, hogy hamisak, tehát összeesküvés. Telepátia, energiamezők, földönkívüliek, kísértetek -most ezek jutnak eszembe, amelyekben hiszek is egyértelműen
9. globus
jan. 19. 10:18
Én is tudom, hogy egy átverés az egész COVID, de nekem akkor is kell az a chip, ami az oltásban van. Töltök le hozzá szoftvert az Ncore-ról és átprogramozom magam profi versenytáncosnak. Ámulni fog a feleségem, amikor a házassági évfordulónkon az étteremben csettintek a zenekarnak, hogy kezdjék el húzni a paso doblét.
jan. 19. 08:54
Az összeset nagyon szórakoztatónak találom, de csak akkor, hogyha fel van építve és szubsztanciális magyarázat, bizonyítékok, háttérsztori stb. van hozzá. Órákig el tudom olvasgatni ezeket, pl. 9/11-ről van rengeteg minden, földönkívüliekről stb.
7. hottie
jan. 19. 08:53
A kondenzcsík konteó a kedvencem:)
6. Pulcsis (válaszként erre: 5. - Globus)
jan. 19. 08:48
🤣🤣🤣
5. globus
jan. 19. 08:34
Hogyne. Mindenki a magyarokat akarja kinyírni 🤣
4. f78a5227f0
jan. 19. 08:33
Az üreges Föld, a belső világ.
3. funnygirl
jan. 19. 08:14
Rengeteg összeesküvés elmélet, rejtély van, ami lehet hogy igaz...Én a hiszékeny csoportba tartozok 😁 piramisok hogyan épültek, ufók, fontrol permeteznek minket stb....
jan. 19. 07:13
Szeretitek a Rejtélyeket?
És mi lenne az?
jan. 19. 07:11
konspirációs teória,
További ajánlott fórumok:
- A szépségipar és a férfiak összeesküvése
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?
- Mit jelent számotokra a szerelem?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Milyen a kapcsolatotok a védőnővel? Nem terhes számotokra?
- Pasik! Mitől nőies, vonzó számotokra egy nő?