Vannak itt a Hoxán keresztény édesanyák? (beszélgetés)
Igen,itt vagyok,igaz én már nagyi vagyok.
Ma voltam a gyülekezetben,mert Baba-Mama klubb volt és míg az anyukák imaórán voltak mi vigyáztunk a kicsikre.Nagyon aranyosak voltak.Nekem egy 2 és fél éves kislányra kellett vigyáznom.Nagyon aranyos volt ,állandóan az ölemben ült,momdókás kis könyvet nézegettünk és olvastam neki belőle.Most látott a gyerek engem először,de azonnal elfogadott.Nagyon jólérezte magát.Volt egészen pici baba is.Nagyon jó kis családias hangulat volt.
Örülök, hogy jól vagytok! De jó Neked, hogy voltál Pesten! :-) Mi is készülünk, de még nem biztos, hogy összejön ebben a hónapban. Úgy látom most is nagyon jó témák voltak.:-)
Mi is jól vagyunk.Most már újra három gyerekkel vagyok itthon, már várják nagyon a szombatot, hogy mehessenek gyerekszolgálatba.:-)
Szia!Jól vagyunk,megvagyunk...Tegnap voltam Pesten és nagyon jó volt.V.Miklós is beszélt és nagyon tetszett,az egyiptomi békacsapásról volt szó olyan vonatkozásban,hogy béka=kétéltű és ez mit is jelent...Szóval:csak teljes odaszántsággal!:D
Szó volt N.József által Dávidról,ahogy nem a hagyományos eszközzel felveszi a harcot a Góliát ellen,aki csak körberöhögi,hogy mit akar ez a kis mitugrász...Úgy tetszett ahogy mondta:"és ez 17éves pirospozsgás fiú egy bottal,tarisznyával,5kővel,parittyával" kiverte a Góliátot,megmutatta a tutit.Egyszóval: Góliát,aki Dávidot lenézte,ezt bizony jól benézte!:PPP Szóval mi se ijedjünk meg a gondok láttán,hanem hatékonyan vegyük fel ellene a harcot.Pl.anyagi nehézségre nem a bankhitel a válasz(hagyományos fegyver),hanem más,amit ugye Isten Igéje mond.:)
Ügyesek a gyerekek nagyon.Látod: belejönnek!:)))
Nálunk most nincs tábor.De tavaly volt.Viszont nem maradt el miatta alkalom.:) Nagyon ügyik vagytok.Én persze még mindig csak "bénáskodok"...Na azért ez így nem igaz,csak sokat vállaltam kissé,de már...Alakulok!!!:D
Köszi, egészen jól! Jelenleg két gyerekes vagyok, mert a nagyfiam a nagypapánál nyaral. Sajnos ma nem lesz nálunk istentisztelet, mert ifitábor van és minden hely foglalt. Muszáj kibírni szombatig, addig itthon hallgatjuk a dícséreteket és olvassuk a Bibliát, meg persze imádkozunk. Képzeljétek, a fiúk is kezdenek saját szavaikkal imádkozni! Nagyon örülök neki! :-) Hálás vagyok értük minden nap az Úrnak! :-)
Ti hogy vagytok? Nálatok nincs tábor?
Szia!Dehogynem.Csak nagy a pörgés másfele!:D
Hogy vagytok?:)
Nekem is tetszett a mai nap. Egész nap esett, de nagyon jólesett még sétálni is kimentem, azt sem bántam, hogy megáztam egy kicsit..:-) Végre felfrissült a levegő a nagy kánikula után! A nyaralókat én is sajnálom ilyenkor, bár egy nap esőt még ki lehet bírni nyaralás közben is.
Voltatok alkalmon? Mi volt a tanítás témája?
Szívesen!
Ha vágysz a dícséretre otthon is, akkor előbb-utóbb majd csak kerítesz rá időt..:-))
A sulisok nálunk is bent szoktak lenni általában...csakhogy nekem még csak egy sulisom van, a másik kettő ovis...
Átjött.Kösz!:)
"Porold le a gitárt,"Annyira igazad van!Csak ne rohannék állandóan...:( Pedig nagyon vágyom rá!:)
Nálunk a dicsi alatt végig bent vannak a gyerekek.Mármint a sulisok.Aztán utána mennek foglalkozásra.Ez nem csak nekik,de a szolgálatosoknak is jó,mert nem maradnak le.:)
Most értem ide tegnap óta először...Itt most is esik. Küldtem hozzátok, átment? :-)
Porold le a gitárt, biztosan nálad is örülnének egy kis dícséretnek a gyerekek! :-)Nálam egyre több dícséretnek tudják a szövegét, lassan már be kell vinni őket a csarnokba, mert kevés lesz nekik a gyerekszolgálaton hallott néhány dícséret :-))
Hát...megtennéd? :)
Az jó.Nekünk is kéne.Már olyan poros a gitárom...:(
Ha gondolod, akkor küldök...:-))
A fiúk éppen dícséreteket énekelnek gitárral..kár, hogy nem hallod őket, nagyon aranyosak...:-)
Mindig jó ilyen cikkeket olvasni,nagyon felüdíti az embert.A nyaralás meg csuda klassz!Merre jártatok?Persze csak ha nem titok.Konfira szoktatok jönni?Mert akkor egy 3-as talit rendezhetnénk,aztán ott jól kibeszélnénk magunkat,hogy ki,hol,merre,stb.
Szerintem igyekszünk is jókat írni,hiszen "aki mást felüdít,az maga is felüdül",meg hogy "felbuzduljunk egymás hite által",stb,hiszen alapvetően olyan emberek vagyunk,akik "nem a láthatókra néznek,hanem a láthatatlanokra,MERT a láthatók ideig valók,a láthatatlanok pedig örökkévalók".Így azért csak könnyebb problémákon,nehézségeken fogást találni és elintézni őket.Persze,nem mindig egyszerű és néha ha úgy érezzük is,hogy "lelkem a porhoz tapad"és Istent külön még erre is kérni kell,hogy "eleveníts meg engem Uram",azért mindig jó,ha van valaki,aki emlékeztet a hit lényegére.Azért is jó a honlapot böngészni,ott sok ehhez kapcsolódó írás van.Ezért olvasgattam is tegnap én is és ez a cikk nagyon jól esett szerény lelkivilágomnak.:)
Hát igen,valahogy így:
"Mondom néktek, hogy ily módon nagyobb öröm lesz a mennyben egy megtérő bűnösön, hogynem kilenczvenkilencz igaz emberen, a kinek nincs szüksége megtérésre."Lk.15,7
Tegnap egyébként Ruff Tibor cikkét olvasgattam,ami most az aktuálisok közt van a honlapon.Nagyon jó és elképesztő dolgokat ír.A Bibliai világnézettel kapcsolatos,de nagyon jó.Nem tudom,hogy olvastátok-e:
" [link]