Van valakinek tapasztalata ELO tanfolyammal? (tudásbázis)
csak drága...
számolj vissza havonta 3000.- 10 hónap 30000.-
és mire?
kb 400 oldal lapra?
helyette az összes grafológiás tankönyvet meg tudtad volna venni
Én ezzel a módszerrel tanulok nyelvet. Jól felépített a tananyag, és van lehetőség kérdezni is a tanártól. Eddig nem volt rá szükségem, pedig elég fafejű vagyok.
Egy hátránya van, tanulni kell, méghozzá egyedül! Azoknak, akiknek nincs elég motivációja, egyéltalán nem ajánlom!
A szakmai tanfolyamokról én se tudok jót mondani.
Pozitív információt tudok adni. Öcsém nyelvtanfolyamra fizetett elő. Nem tetszett neki nem csinálta végig.
Egyszer, elmúlt talán 1-2 év és kapott egy diplomát, hogy sikeresen elvégezte a tanfolyamot.
Én se hittem a negatív tapasztalatoknak. Persze nem hallgattam senkire....
Most már bánnom, mert az a pénzt költhettem volna másra is :S
Ja, a tanfolyam 50 000 körül lett volna.
Ez 3 éve volt...
Nagy átverés.
Én végig csináltam.
Az utolsó leckéket meg se csináltam, mégis megkaptam a bizonyítványt.
El akartam menni okj-s vizsgára, de csak úgy lehetett, hogy azt a tananyagot, amit megvették, lehallgasd az iskolájukban, ami csak Pesten van.
utána asszem 30 000 körül lett volna maga a vizsga. Persze a tanfolyamért is fizetni kellett volna.
Szóval soha többet :S
További ajánlott fórumok:
- Adótanácsadó tanfolyamot szeretnék elvégezni, de nem tudom melyik sulit válasszam, a BGF-et vagy a Pentát? Van valakinek tapasztalata?
- Fogászati szakasszisztens tanfolyamról van valakinek tapasztalata?
- Terminálkezelői (Lottóvizsga) tanfolyamról van tapasztalata valakinek?
- Szoc. asszisztensi tanfolyamról van valakinek tapasztalata?
- 2007 Kapos Felnőttképző Központ - cukrász tanfolyam - van valakinek tapasztalata?
- Ismeri valaki a Body n Soul tanfolyamait? Személyi edző képzés érdekelne elsősorban. Van valakinek tapasztalata?