Fogászati szakasszisztens tanfolyamról van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
7. KisMárta
2012. márc. 1. 20:42
Én ugy tudom hogy egyet húzol mindegyik tantárgyból,és abból írásbeli,szóbeli,gyakszi.
6. Habospite
2012. márc. 1. 20:37
Nekem 2 éves volt a tanfolyam, nem tudom, hogy a tételek ugyan azok-e. Elvileg fent vannak kidolgozva valahol, de még nem néztem utána. Pedig nem ártana mert májusban lesz a vizsga. 6 modul van, és mindegyikből van szóbeli, írásbeli és gyakorlat is. Tehát az 18 vizsga :S Az írásbeli központilag van összeállítva, szóval olyan mint az érettségi, csak a vizsga napján derül ki, mi a kérdés.
5. KisMárta
2012. márc. 1. 20:30
Akkor abban h milyen teszt van,sajnos nem tudsz segíteni. Ez amúgy 9 hónapos. Nehéz? A tételeket letudom tölteni vhonnan majd?
4. Habospite
2012. márc. 1. 20:28
Aham, de nem olyan drága, 17 ezer 1 félév. Vannak több százezres tanfolyamok is.
3. KisMárta
2012. márc. 1. 20:27
Munkanélkülin keresztül megyek,de előtte leválogatás lesz. Te önköltségesen jársz?
2. Habospite
2012. márc. 1. 20:26
Mire vagy kíváncsi? Én most májusban fogok végezni, 2 éves OKJ-s tanfolyamra járok, mi érdekel? :D
1. KisMárta
2012. márc. 1. 20:26
:)
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Fogászati asszisztens vagy gyógyszertári szakasszisztens legyek?
- Van valakinek tapasztalata ELO tanfolyammal?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?
- Adótanácsadó tanfolyamot szeretnék elvégezni, de nem tudom melyik sulit válasszam, a BGF-et vagy a Pentát? Van valakinek tapasztalata?
- Volt már valakinek fogászati implantációs műtétje?Megosztaná velünk a tapasztalatait?