Adótanácsadó tanfolyamot szeretnék elvégezni, de nem tudom melyik sulit válasszam, a BGF-et vagy a Pentát? Van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
Szia!
Végül a Penta mellett döntöttem és most lesznek majd a szakmai vizsgáim. Nincs esetleg vmi segédanyagod hozzá?
Szia! Most csinálom pentánál, de pszkn diplomáztam. Van ismerősöm aki pszkn csinálja ugyanezt.
Pentánál normális a hozzáállás eddig, ami ugye pl a pszkról nem mondható el. Normális oktatás segédanyagok. Állítólag rossz ott a tanár, itt eddig jók vannak. Adótanácsadó képzésnél szerintem nincs akkora nívóbeli különbség a pszk javára..
Ja és sokkal jobb helyen van a penta..:)
Szia!
Én a Pentánál csináltam, szerintem korrektek, jók az anyagok, a tanárok. Nekem sok közöm az egészhez nem volt, számvitelt sosem tanultam előtte, de sikerült. Nem egyszerű, mert sokat kellett rá tanulni, de a vizsgákon abszolút objektívek voltak. És a képzési idő rövid, 1 éves.
Egyébként senki nem fogja tőled megkérdezni, honnan van a papírod. Az adótanácsadó csak egy lépés, az adószakértő és könyvvizsgáló képzés kicsit sokrétűbb és nehezebb.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Milyen tanfolyamot, iskolát érdemes most elvégezni?
- Manapság milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?
- Érdemes elvégezni a társasház-kezelő tanfolyamot?
- Banki ügyintéző tanfolyamot hol lehet elvégezni?
- Menjek olyan tanfolyamra amit szerintem nem bírnék elvégezni?