Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Terminálkezelői (Lottóvizsga) tanfolyamról van tapasztalata valakinek? fórum

Terminálkezelői (Lottóvizsga) tanfolyamról van tapasztalata valakinek? (tudásbázis)

7. athus7 (válaszként erre: 6. - Angebrandt)
2020. okt. 26. 08:43

Kedves Angebrandt!

Nem igazán a hely a lényeg, hanem az, hogy lottó-terminálkezelői vizsgát magadtól, önelhatározásból nem tudsz csinálni! Előbb találnod kell egy olyan helyet, ahol van Szrt. termékértékesítés, és ha ott alkalmazni fognak, akkor a munkáltatónak kötelessége lesz Téged az Szrt. által szervezett és tartott tanfolyamra/vizsgára küldeni! Szóval, ahhoz, hogy ilyen vizsgát csinálj, kell egy vállalkozó, vagy egy cég, amelyik beirat Téged! Többségében a költségeket is a munkáltatók szokták vállalni, de nem minden esetben: van, akinél vagy ki kell fizetni az árát, vagy levonja a munkabéredből! A tanfolyam egy hét, 4 nap az oktatás, az 5. pedig már a vizsga! De ahhoz, hogy tanfolyamra mehess, előbb meg kell írnod az szrt éto felületén egy szintfelmérőt is, aminek ha jól tudom, 80%-osnak kell lenni! Ebben van szó a játékokról, és a szelvénykitöltési szabályokról! Vagyis, a tanfolyamra már egy bizonyos tudás esetében "kellene" érkezni, hiszen ott többnyire már csak a terminál kezelést tanítják! És azt is szeretném még elmondani, hogy a vizsga letétele után csak egy kódot kapsz majd, amivel majd beléphetsz a terminálba! És ha jól tudom, ez a vizsga nem is örökre szól, van egy érvényességi ideje! Plusz közben előírhatnak újabb vizsgákat is az Szrt-nél, mint nemrég tették a lovi miatt! Hogy hol lehet? Ezt pontosan nem tudom, hogy melyik városban hol, de szerintem minden megyeszékhelyen szervez már ilyet az Szrt! Ha bármilyen további kérdésed van, szívesen válaszolok! Üdv!

2020. okt. 2. 14:28
Kérlek segítsetek, hol lehet ilyen vizsgát letenni? Köszi :)
2019. máj. 6. 21:10
sziasztok közben meglett a vizsga, jó sokat kellett tanulni
4. annncsa (válaszként erre: 3. - Csapoari)
2019. márc. 27. 12:44
szia még nem, mert csúszik a vizsga, április közepéig, most ott tartok, hogy online kell majd egy tesztet csinálnom :)
2019. márc. 26. 06:33
A kérdésed dátumából úgy látom, hogy lassan túl is vagy rajta. Remélem jó eredménnyel!!
2019. márc. 26. 06:32
Szia! A legfontosabb, hogy már a tanfolyamra is felkészülve menj. Maga a vizsga olyan feladat sorokból áll, amilyen a tankönyvben a tananyagok végén van. Van egy gyakorlati rész, egy értékesítés, amit végig kell csinálnod. Kiértékelik a válaszaidat, és ahol homályos az ismereted, azokba a részekbe kérdeznek bele. Mindenképpen lesz kérdés a bonyolultabb dolgokból, úgy mint tipmix törlés szabályai, puttó törlés szabályai.
2019. márc. 20. 16:22
Sziasztok, aki tett le lottóvizsgát írja már meg hogy milyen tapasztalatai vannak? Feladatlapok (vizsgakérdések milyenek: saját válaszos, vegy 3 lehetőségből kell kiválasztani a jót) stb Köszi .

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook