2007 Kapos Felnőttképző Központ - cukrász tanfolyam - van valakinek tapasztalata? (beszélgetős fórum)
4. nagy.nóra
2011. aug. 23. 12:27
Sziasztok! Én is most fogok jelentkezni a cukrász képzésre, úgyhogy kicsit utánuk érdeklődtem. Egy ismerősöm műkörmösnek tanult a Kaposnál, bár ő nem távoktatásban, és nagyon elégedett volt vele (mellesleg láttam már sok munkáját és tényleg nagyon képzett). Szóval engem ez meggyőzött, amikor érdeklődtem emailben, segítőkészek voltak nagyon, úgyhogy én jelentkezek, elvileg még a hét végéig lehet!
3. szila5
2011. aug. 16. 04:20
Ez engem is érdekel. Köszi!
2. 3697406b65
2011. júl. 27. 15:22
A cukrász képzésükre fontolgatom a jelentkezést, és érdeklődnék, valaki járt-e hozzájuk, akár más ágazatra is, és mi a tapasztalata?
1. 3697406b65
2011. júl. 27. 15:21
2007 Kapos Felnőttképző Központ - cukrász tanfolyam - van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- Végzett valaki a szegedi Kossuth Zsuzsa (nem tudom pontosan, most mi a neve) Szakképzőben ápolói tanfolyamot felnőttképzésben? Tapasztalatok
- Gundel felnőttképzéses - Cukrász tanfolyam