Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit? (tudásbázis kérdés)
mindenhol iszonyat nagy a túljelentkezés
20 fős tanfolyamra 100-150, 14 fős tanfolyamra 50 fős tesztíró csoportlétszám van
Hurrá :)
Na nekem is pont ilyen volt. TEszt nem volt, csak alkalmassági beszélgetés. Meg ilyen alkalmassági vizsgálat. De az meg csak annyi volt, hogy megmérték a vérnyomásomat, meg leolvastatták a betűket a falról (szemészeti vizsgálat gyanánt) :)
Sziasztok! Sikerült!!!
Nem volt semmiféle teszt, személyes elbeszélgetés volt az iskola igazgatójával.
Már csak alkalmassági vizsgálatra kell mennem, és akkor szept.27-én mehetek suliba.
Remélem alkalmas leszek:)
Elhiszem, hogy kell, ha már mondják :)
Itt nálunk szerencsére nem kell, ezért írtam, hogy úgy látszik mindenhol más a szokás....
Nem hiszem,hogy ott megmondanák. Nem arról híresek. Minden harapó fogóval kell kihúzni belöllűk.
Amúgy kell teszt mert a levélbe azt írták, hogy arra kell mennem kilencedikén.
Egyébként az a legegyszerűbb, ha a munkaügyiben kérdezel rá, hogy milyen teszt lesz ez pontosan.
Mert ezek szerint akár minden munkaügyi központban máshogy működhetnek ezek a dolgok, nincs rá szabály, hogy milyen tesztet kell megírni (ha kell egyáltalán).
Köszönöm. Majd szeptember 9-én lesz, majd írok, hogy
mi lett az eredmény.
az afsz.hu-n megyénként van egy-két lista
vannak ingyenes tanfolyamok is
Elvileg ilyen kérdések nem lehetnek.
Hiszen az diszkrimináció lenne, ha csak az okosabb embereket iskoláznák be.
Én jártam hasonló cipőben - igaz már 6 éve.
Nem műveltségi teszt volt, hanem olyan kérdések voltak, amik azt akarták kideríteni, hogy milyen fajta ember vagy....tehát pl ha az jött ki, hogy örökmozgó vagy, aki nem bír egy helyben megülni, akkor nem iskoláznak be irodavezetőnek, inkább ajánlanak egy személyi edző tanfolyamot!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudjátok, hogy a munkaügyi által támogatott tanfolyamokra heti hány nap kell menni?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Ha GYES-en vagyok, elmehetek a munkaügyi által támogatott tanfolyamra? És van évközben lehetőség bölcsibe adni a kicsit?
- Két hónapja járt le a munkanélküli segélyem. Mehetek-e így a munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra?
- Ha az egyik szülő dolgozik a másik munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra jár akkor mindkét szülő igénybe veheti az adókedvezményt?