Ha az egyik szülő dolgozik a másik munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra jár akkor mindkét szülő igénybe veheti az adókedvezményt? (tudásbázis)
6. vikilány
2012. nov. 15. 12:58
valaki azt mondja mindkét szülő mindkét gyerekre hisz kevés a jövedelem valaki meg azt hogy csak az egyik veheti mindkét gyerekre fel
5. vikilány
2012. nov. 15. 12:56
a tanfolyamot a munkaügyi fizeti havi 40.000 ft a férj kb 90.000ft-ot keres. van 2 kiskorú gyerek.
ki veheti igénybe mindkét szülő vagy csak az egyik ?
4. c6973617d3 (válaszként erre: 3. - Vikilány)
2012. nov. 15. 11:31
Csak az veheti igénybe, akinek van annyi jövedelme amiből már adót vonnak! :)
3. vikilány
2012. nov. 14. 16:37
Valaki azt mondta mindkét szülő igényelheti valaki azt csak az egyik valaki azt ha eléri a minimálbért én már nem értem hogy is van ez ...... VALAKI SEGÍTENE nekem ??
2. vikilány
2012. nov. 14. 16:29
na pont a lényeg maradt le Az adókedvezményre gondoltam : ))
1. vikilány
2012. nov. 14. 16:28
Ha az egyik szülő dolgozik a másik munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra jár akkor mindkét szülő igénybe veheti?
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi által tanfolyam!Mik a feltételek?
- Nem tudjátok, hogy a munkaügyi által támogatott tanfolyamokra heti hány nap kell menni?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Ha GYES-en vagyok, elmehetek a munkaügyi által támogatott tanfolyamra? És van évközben lehetőség bölcsibe adni a kicsit?
- Két hónapja járt le a munkanélküli segélyem. Mehetek-e így a munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra?