Végzett valaki a szegedi Kossuth Zsuzsa (nem tudom pontosan, most mi a neve) Szakképzőben ápolói tanfolyamot felnőttképzésben? Tapasztalatok (tudásbázis)
4. zsazsanéni
2011. okt. 12. 19:59
Én sem ott végeztem,se van közeli ismerősöm is aki oda járt,sőt tanít ott egy volt osztálytársam is.Akivel még általánosban is vele jártam.Biztos nem fogod megunni,a kisgyerek meg megszokja.Én is még jártam mellete más iskolába is ,míg a fiam kicsi volt.
3. csajszi78
2009. aug. 25. 12:05
Jó ezt hallani! Keddtől odajárok, heti két napot. Azét kíváncsi vagyok, hogy bírom majd egy 20 hónapos kiscsávó :) mellett, aki iszonyatosan anyás...
2. Kokorka
2009. aug. 24. 14:32
Szegedi vagyok, nem a Kossuth Zsuzsában végeztem, de több ott végzett ismerősöm van.Jó nevű,jó hírű színvonalas intézmény .
1. csajszi78
2009. aug. 24. 14:24
Végzett valaki a szegedi Kossuth Zsuzsa (nem tudom pontosan, most mi a neve) Szakképzőben ápolói tanfolyamot felnőttképzésben? Tapasztalatok
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Kötött valaki közületek felnőttképzési szerződést? Elvégezte a tanfolyamot vagy megszakította? Mik a tapasztalatok, hasznos volt, megérte?
- 2007 Kapos Felnőttképző Központ - cukrász tanfolyam - van valakinek tapasztalata?
- Gundel felnőttképzéses - Cukrász tanfolyam