Hát igen igazából nem jeleníti meg máshogy. T-9 ben meg nyomod az egyes számot kétszer akkor kiad egy ilyet :) ha háromszor akkor ilyet:-) és ezt a két verziót lehet másítani a csillag gombbal. Ennyit tudok segíteni.
Hát sziasztok! Az én telefonom 3hónapos de az enyémen működik a GPS kicsit fura a programozása és nem talál meg pontosan minden helyet otthonról de ahogy haladok vele kitisztúl az agya és korrigálja magát és oda visz ahová szeretném. A t-9 -ről csak annyit hogy nehéz elkezdeni de utánna ha beleszóltál akkor nagyon jó lesz vele írni. Az a lényege az elején hogy ne nézd hogy mit ír csak annyit csinálj hogy nyomogasd a gombokat. Pl: ha le akarod írni hogy ' anya' akkor egyszer nyomd meg a 2-est a 6-ost a 9-est és a 2-est megint. Próbáld ki nagyon bele fogsz szeretni! És ez a telefon nagyon sok szót tud alapból amit nem kell bepötyögni. Jó szórakozást! :-)
Hát azt én meg sem próbáltam, mert használtan vettem a telót és újraindítottam, így valszeg le kell töltenem az ingyenes verziót, de egyébként én külön GPS-t használok:)
Szia! De van rajta:-) most is azzal írók neked. Én t-9 -cel írók és nekem úgy jön be ha kétszer megnyomom az 1-es számot. Ha tehát megnyomod 2szer akkor bejön a nevetős és ha tovább nyomod akkor a többi egymás után! Szívesen! :) szia:)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.