Van valakinek mázas kerámia almasütője? Kinek hogy vált be? Tényleg jó almaillat lengedezik a szobában? (beszélgetés)
Nagyon aranyos vagy! :-)) Régóta vágyom rá, akkor azthiszem beruházok egyre. :-)) Amúgy azt hallottam h lehet szeletekbe is belerakni és úgy is meglehet szórni a fűszerekkel,mézzel.... Majd kipróbálom így is-úgy is!
Csokifondünk az van már régröl, én a gázon szoktam megcsinálni a csokis elegyet és utólag, csak melegen tartás céljábol öntöm át a fondübe.
Nagyon finom illata van!!! :)
Kivájod felülről a magházat, és az üterbe rakhatsz mindenféle finomságot: lekvár, cukor, fahéj, méz.....stb.
Finom az illata, az íze! Nem készül el túl gyorsan, van hogy 2 mécses is kell egy nagy almához, de ha az ember gyorsan akar és sokat készíteni ahhoz ott van a sütő meg a mikro. Ez inkább finom illatoteéy egy falat kényeztetést jelent.
Ha hibátlan a máza, akkor csokifondüként működhet. Bár a csokit inkább a mikroda olvasztanámmeg a hozzávalókkal és csak melegentartás végett tenném a mécses felé, a tálba. (gyerekek nagyon szeretik!)
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van a szobában, ahol most vagy?
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?
- Altatás külön szobában
- Ducik-kezdésnek tekerés...a szobában
- A fölöttünk lakó szomszéd éjjel-nappal dübög, futtatja a a szobában a kutyáját, és a gyereke is tigrisbukfenceket hány a fejünk fölött.
- Ti egy szobában vagytok a babával?