Ducik-kezdésnek tekerés...a szobában (beszélgetés)
Nincs mozgás a fórumon?
Csak mi ketten vagyunk , más senki.
Sehol, senki?
Mi lett ezzel a fórummal?
Istenem,még mindíg nem kerestem elő a jógakönyvem,kiírtam egy lapra a gyakorlatokat,réges rég....Melyik jógát csinálod???
Csajok,hogy álltok láb témával???Én ma ragasztottam a bokámra meg a derekamra,ilyen kínai tapaszt,pfú,de büdös,éreztem magamon,gondolom akkor más is:(((,de este mikor levettem mindjárt megérezte a bokám,akkor ténylegcsak fájdalom csillapító hatásu!!!Be vannak dagadva a lábaim,hiába megéreztem a bicikli hiányát...holnap csak megcsinálom:))))
Én délelőtt kihagytam a bicajt,most megpróbálkozom vele:)))))))
Menj jó messzire,ki tudja már hol járnál a sok kilóméterrel:)))
Sziasztok!
Mindenkinek jobbulást kívánok én is.Én a hétvégén bevallom, nem is lusta voltam inkább csak fáradt és kihagytam az edzést.A párom szerda óta nem alszik a fog műtétje miatt, és én sem tudok aludni ilyenkor .És hétvégére már nagyon éreztem az alvás hiányát, aztán temetőbe mentem szombaton is és vasárnap is, meg a szokásos hétvégi takarítás, mosás......
De ma szeretnék este legalább egy órát tekerni.
Szép estét nektek!!
Belerúgtam az ajtófélfába.
Köszönöm, remélem most már hamarosan rendbe jön, a cipőkkel vagyok nagy gondban,
Hát te meg mi a szöszt csináltál????Jól megjártad:(((
Mielőbbi gyógyulást:))))
Akkor egy cipőben járunk, nekem meg a lábom ujja törött el, de azért tekertem minden nap, az elliptikust nem tudtam használni.
8 hét a gyógulás, remélem most már hamarosan rendbe jön, mert csak egy cipoőt tudok felhúzni, de abba is nagyon fáj.
Én hadirokkant lettem,elestem két térdre,mindenem amim csak van meghúzódott,na mozgás........a bokám be van fáslizva,alig tudok ráállni,azért holnap megpróbálkozom legalább a bicajjal.....
A rekongin is jónak mutatkozik...bekentem a hasam és olyan jó melegséget ad..ég a zsírrrr :DD
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van a szobában, ahol most vagy?
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?
- Altatás külön szobában
- A fölöttünk lakó szomszéd éjjel-nappal dübög, futtatja a a szobában a kutyáját, és a gyereke is tigrisbukfenceket hány a fejünk fölött.
- Ti egy szobában vagytok a babával?
- Egér a szobában