Van valaki aki "otthon" van marketing kommunikáció témakörben? Hol találok róla infókat? (tudásbázis)
köszönöm mindenkinek! bocs h csak most jelentkezek, de nem voltam gépközelben ..
Sajnos nem tudom pontositani, mert ezt nekem igy adta meg ma a tanárnö, és nincs semmi konkrétum. Erröl kell irjak, ebbe sok minden benne van, ami tiszta jo, legalább lessz elég anyag :D
Van egy ksi könyvem kikölcsönözve. A címe: Üzleti gazdaságtan 1. 1. modul A marketinggondolkodás. Jópár dlog van benne. Persze ha ebből írsz szakdolgozatot akkor nyilván ismered. Olyanok vannak benne mint
-marketingszemlélet helyes értelmezése, filozófiája, eszköztára
- marketing lényege, alapvető szerepe
- marketing logikája
-történeti áttekintés
-vállalat piacorientációja
-temrelési koncepció
-termékkoncepció
-az értékesítési koncepció
-a marketingkoncepmció
a társadalomközpontú marketingkoncepció
-értékesítési és marketingkoncepció összehasonlítása
stratégiai tervezés
marketing-mix
vállakozás környezete
jelentősége
mikrokörnyezet elemei
a vállalat makrokörnyezete
vagy van még valamim amit ide nem írhatok le
Ha érdekel írhatsz pü-t, bár hat e már főiskolás/egyetemes vagy akkor lehet hogy ez már fapadosnak számít neked.
szakkönyvtárban végtelen mennyiségű információt találsz, de az interneten is...
csak ki kellene találnod konkrétan, hogy miről szeretnél írni.
Nézd meg a KOTLER könyvét - még mindig ő a marketing guru - biztosan tudsz meríteni belőle, a marketing kom-mal kapcsolatos információkat.
Mivel a marketing kommunikációban sok minden beletartozik, az irott és iratlan reklámtól, a cég imagéjének kialakításától kezdve a PR-ig a termék kereslte kialakításáig , mindenképpen konkretizálni kéne, hogy miről akarsz írni.
A Kotlet könyv tényleg sokat segíthet:D
Bedina
További ajánlott fórumok:
- Összeköltözzünk a kommunikációs problémák ellenére?
- A volt férjem nem hajlandó kommunikálni velem a közös gyerekünket illetően
- Párkapcsolatban élők - kommunikáció a partnerrel
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Te a mindennapi kommunikációd során használsz rövidített szavakat beszédben és írásban? Mi a véleményed erről?