Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Van valaki aki "otthon" van marketing kommunikáció témakörben? Hol találok róla infókat? fórum

Van valaki aki "otthon" van marketing kommunikáció témakörben? Hol találok róla infókat? (tudásbázis)

15. 236fe2f68e (válaszként erre: 13. - 319cd6978b)
2009. jan. 9. 21:41
Köszike, küldtem privit!
2009. jan. 9. 21:32

köszönöm mindenkinek! bocs h csak most jelentkezek, de nem voltam gépközelben ..

Sajnos nem tudom pontositani, mert ezt nekem igy adta meg ma a tanárnö, és nincs semmi konkrétum. Erröl kell irjak, ebbe sok minden benne van, ami tiszta jo, legalább lessz elég anyag :D

2009. jan. 9. 19:23

Van egy ksi könyvem kikölcsönözve. A címe: Üzleti gazdaságtan 1. 1. modul A marketinggondolkodás. Jópár dlog van benne. Persze ha ebből írsz szakdolgozatot akkor nyilván ismered. Olyanok vannak benne mint

-marketingszemlélet helyes értelmezése, filozófiája, eszköztára

- marketing lényege, alapvető szerepe

- marketing logikája

-történeti áttekintés

-vállalat piacorientációja

-temrelési koncepció

-termékkoncepció

-az értékesítési koncepció

-a marketingkoncepmció

a társadalomközpontú marketingkoncepció

-értékesítési és marketingkoncepció összehasonlítása

stratégiai tervezés

marketing-mix

vállakozás környezete

jelentősége

mikrokörnyezet elemei

a vállalat makrokörnyezete

vagy van még valamim amit ide nem írhatok le

Ha érdekel írhatsz pü-t, bár hat e már főiskolás/egyetemes vagy akkor lehet hogy ez már fapadosnak számít neked.

2009. jan. 9. 16:49
Hát tudtam volna segíteni mert én is erről írtam a szakdolgozatomat,de sajnos albérletbe lakom és otthon van anyuéknál a szakdolgozatom!Már régen írtam így nem emlékszem pontosan rá
11. emagdi
2009. jan. 9. 16:41

szakkönyvtárban végtelen mennyiségű információt találsz, de az interneten is...

csak ki kellene találnod konkrétan, hogy miről szeretnél írni.

2009. jan. 9. 16:26

Nézd meg a KOTLER könyvét - még mindig ő a marketing guru - biztosan tudsz meríteni belőle, a marketing kom-mal kapcsolatos információkat.

Mivel a marketing kommunikációban sok minden beletartozik, az irott és iratlan reklámtól, a cég imagéjének kialakításától kezdve a PR-ig a termék kereslte kialakításáig , mindenképpen konkretizálni kéne, hogy miről akarsz írni.

A Kotlet könyv tényleg sokat segíthet:D

Bedina

2009. jan. 9. 16:21
Oké, hogy ezt a témát kaptad, de nem kell valami specifikusabbat ezen belül választanod? Mert ha írsz 30 olalt a marketingkommunikációról, az olyan, mintha csak összefoglalnád egy könyv tartalmát...
2009. jan. 9. 16:16
Konkretabban?
2009. jan. 9. 16:15
Csak nem értem miért nem találom a könyvet a neten..
2009. jan. 9. 16:15
na jó,de ez,hogy "marketing kommunikáció" elég nagy témakör...azon belül mire gondoltál?
5. 89b99f816e (válaszként erre: 2. - 236fe2f68e)
2009. jan. 9. 16:14
Én tanultam. Nekünk a tanár könyvét kellett megvenni, Wodianer-Nemessuri Zoltán a neve, ő az írója és a könyv címe: Marketing kommunikáció. Sztem elég jó könyv, világosan ír le benne mindent. Anno 3 éve valami 2000 Ft volt.
4. 236fe2f68e (válaszként erre: 3. - Dancingqueen)
2009. jan. 9. 16:11
ezt a témát kaptam szakdolgozatra...kell irjak 30 oldalt! most elkezdem lassan gyüjteni az infokat, ahonnan csak lehet, itt okos emberkék vannak a Hoxán gondolatm itt is megkérdem :D
2009. jan. 9. 16:10
szoszo. Miben segíthetünk?
2009. jan. 9. 16:09
A szakdolgozatomhoz gyüjtöm az anyagot! tudna valaki ezzel kapcsolatos infokkal segiteni nekem?
2009. jan. 9. 16:09
Van valaki aki "otthon" van marketing komunikáció témakőrben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook