Van valaki, aki le tudott fogyni, és még él? (beszélgetés)
Nyugdijasok vagyunk, igy tudunk utazni.
Persze, hogy fogyizok, hisz 93 kiló vagyok a 172 magasságomhoz, de ez már 55 éves korban keservesen megy. Na nem a nemevés keserves, hanem a mozgás megy nekem nehezebben, mert a térdeim eléggé fájnak:(
De örök kisérletezőként inkább az ételek varriálásával fogyózok, mint különböző pár hetes, vagy napos diétákkal.
Most csináltam egy 10 napos lébőjt kúrát, ami 7 napig tartott nálam (bár ezt már nem először csinálom. Most szétválasztósan étkezem, de úgy, hogy egy étkezésen belül nem eszem szénhidrátot és fehérjét együtt és a 2 étkezés között 3 óra telik el (ez idő alatt csak viz).
Junius elején pedig belekezdek a könnyített 90 naposba. Már most szerettem volna csak elutazom 2 hétre és igy nem lett volna tartható, ezért döntöttem a szétválasztós mellett addig is
Szió:-)
Én úgy értettem,hogy nem eszek hozzá szénhidrátot,szóval salátát,zöldségféléket ilyesmit.De úgy Én is szoktam,ahogy Te is írtad,Tojást hússal,szóval variálni a fehérjealapú kajcsikat.
Nem tudtam,hogy ezt a diétát így hívják.Még anno Bíró Ica reklámozta Norbival még a 90-es években és már akkor 1x segített.
Mindig tanul az ember a hoxán:-)
Sok sikert hozzá,örülök,hogy neked is használ!
Először futottam,lépcsőző gép,de annyira be erősítette a vádlimat,hogy más után kellet néznem,Így elkezdtem Rékázni,végigmentem az összed dvd-én.Először volt,hogy 5x meg kellett állnom,egy dvd alast,annyira puha voltam:-)Csináltam még Norbi aerobzónáját is ez a ducitréning 4.
mostanában Czanikot és Rékát válltogatom.
Köszi a dicséretet,most gyorsan be is zsebelem.
Érdekes dolgok ezek,én először csak a mozgással fogytam nem változtattam az étkezésen,egy idő után viszont muszáj volt valami kímélőt találni,mert nem mozdultak a kilók.
Nagyon csinos vagy:)
Csak ezért kérdeztem rá a mozgásra, mert a fogyis topikokban úgy tapaztaltam, hogy bizonyos kor felett (na nem a Te korodban:), hanem inkább 50 körül) a sportot nem veszik számításba, azaz mozgás nélkül akarnak gyorsan sokat fogyni.
Mit mozogtál?
Szió:-)
Én 65 kg-ról indultam és most 49,5 kg vagyok.Bő 15kg ment le.160cm vagyok.
Az én módszerem, délután 2 óráig mindent,utána meg csak fehérje alapú kaja.
Tojás,felvágott,főthús,kefír,virsli,nem kevertem semmivel.
Még élek ezerencsére a vasértékem is ez elatt nőtt 11-ről 21,9-re.:-)
Sok sikert!
Van a Neeráról itt egy fórum, akit érdekel kukkantson bele:
Neera léböjtkúra
Én október óta iszon a Green Gold Solar, és Green Gold Lunar algaport, de fogyni nem fogytam tőle.
Ettől függetlenül isszom, meret rengeteg jó dolog van benne. Lehet, hogy a Neera kúra után ez fogja átsegíteni a szervezetem a fogyás utjára:)
(bár azt eddig nem irta,m de az én elhízásom oka hormonális, tehát nálam nem jöttek össze a különböző pár hetes diéták, ugyanis semmit nem fogytam tőlük, viszont arra jók voltak, hogy különböző egészséges és izletes, de kalóriaszegény ételeket tanultam meg készíteni:)
Az eltelt 10 év alatt (amikoris fél év alatt 28 kiló jött fel rám egy változókort kitolni akaró hormontl) minden próbálkozásom jojóba fulladt, olyannyira, hogy a leadott 2 kg helyett 4 jött vissza)kipróbált módszerekből egyedül a Neera jött be.
Én már másodszor csinálom a Neera 10 naposléböjtöt. Tavaj juniusban csináltam. 10 nap alatt 9 kiló ment le rólam, Rá való egy hétben 1,2 kg jött vissza, ami természetes,hisz a 10 nap alatt teljesen kiürültek a beleim (egy normál étkezésü emberben az évek során felgyülemlett salakanyagokkal együtt kb 2 kg bélsár van).
Ebből a 9 kilóból 5 eddig nem jött vissza. (100,3 kg-mal kezdtem tavaj, idén pedig 94,8 kg-mal)
Ma kezdem a 4. napot, és jól vagyok.
Igaz, hogy nem járok dolgozni és nem főzök.
Nálam a 2. és harmadik nap estefele jelentkeztek olyan "rondok", hogy rághatnékom volt,hát ezt úgy oldottam meg, hogy szőkőcukrot rágtam.
Ugyanis a kúra egyik lényege, hogy semmilyen szilárd ROSTOS anyag ne kerüljön a szervezetdbe.
Ez tulajdonképpen nem is fogyókúra hanem méregtelenítő, aminek a "mellékterméke" a fogyás.
Ebben a könnyitettben az tetszett meg, hogy gyümölcs napon lehet zöldséget is enni
Ezután pedig ráállok egy 90 napos könnyített fogyókútára. Itt találtam a Hoxán.
Egyszer kipróbáltam, de 20 nap után abbahagytam, és 2 évig nem birtam semmilyen gyümölcsre rá se nézni, pedig előtte nagyon szerettem a szőlőt, sárgabarackot, őszibarackot, málnát, ringlót.
Pár napja olvastam a neten, hogy valaki léböjt kúrát csinált. Nem nagyon hittem, hogy tényleg megcsinálta és s végén már egész jól érezte magát.
Ezek szerint működik a dolog.
Nekem is kellene fogyni, nem keveset.:(
Algást nem ismerek. Én neten rendeltem, de Bp, oktogonnál vhol lehet kapni bioboltban.
Itt megtalálsz róla mindent.
Az első kúrán 5-6 kilótól szabadultam meg, a mostanin 2,5-3 kilótól. De ez függ a súlyodtól is, mivel ha több a felesleg rajtad, több a méreganyag is, ami ürül. Csak inni kell mellé hashajtó teát, mert másképp nem "ürülsz".
Mindent ettem, eszek is, így fagyit is, sütit is, szalonnát is, töltött káposztát is ... na meg persze sok zöldség, gyümölcs, egyre kevesebb kenyér-féle. Mindent csak mértékkel és mozgás.
Meg lehet szokni, kell hozzá idő és kitartás, de megéri, mert utána már az az adag a természetes, nem kell több, és a mozgás is hiányzik, ha valami miatt kimarad.
További ajánlott fórumok:
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 73 kilóról szeretnék 63-ra fogyni. Ha van még valaki hasonló indulósúllyal és céllal, jó lenne együtt csinálni...
- Ki milyen diétával, mennyi idő alatt, mennyit tudott fogyni?
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Van itt olyan, aki nem csinált egy koplett diétát, és le tudott fogyni?
- Klimin - ugye használt már valakinek, és 40 felett is tudott fogyni?