Klimin - ugye használt már valakinek, és 40 felett is tudott fogyni? (beszélgetés)
Nekem néhány éve elkezdődött a változó kor (korai), bár, mint kiderült a pajzsmirigyemmel volt gond. Hát szenvedtem, híztam... Semmi nem használt.
Aztán történtek még dolgok...
Idén elkezdtem tornázni. A feleslegem fel már lement. Diétázni nem tudok.
kKöszi...pedig annyira, de annyira..
menta tea? hm. utánanézek.
(tettem fel bizonyítéknak képeket)
le akarsz fogyni? Nincs benne semmi csoda: kevesebbet eszel, fogyni fogsz...
Ez az a mondat, amikor annyira, de annyira szeretném, ha lehetne egy tündér -vagy boszi???- varázs pálcám és okostojás megmondó embert átváltoztatnám 47 éves klimax előtti nővé....
Nézegetem a fényképeimet és azokon, amiket annyira utáltam még tavaly nyáron, most egy dögös nőt látok. Tényleg lehet valami ebben a relativitás elméletben.
A mostani állapotomhoz képest relatívan akkor egyszerűen bombázó voltam. Relatívan.
Most meg... Az a rohadt mérleg beállt a 70 kg-ra.
Sokáig nem is mertem mérlegre állni. Igaz, ami igaz, legszívesebben kivágnám jelen állapotomban is. Jó messzire...
Az a másfél évvel ezelőtti 52-53 kg!!!
Szedhettem én csodabogyókat, ehettem csoda kapszulát, ihattam csodaturmixot...az apadás csak a pénztárcámon következett be.
Persze hogy, még mozogtam is. Jóga, meg szauna, meg masszázs. Ezek azért értek valamit.
De...amint abbahagytam szépen (frászt szépen) jöttek vissza a kilók.
Fáj minden tagom, az ízületeim...így a mozgás sem nagy öröm.
Magas vérnyomás, magas koleszterin, magas vérzsír, inzulinrezisztencia....ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Most abban bízom, hogy ez a Klimin talán ad annyit, hogy a mozgást megint be tudjam indítani, fel tudjak venni magamra mást is, mint a melegítőt és akkor el tudjak menni megint szaunába, masszázsra. Mégsem mehetek mindenhova melegítőben! (Ekkora méretű ruhát márpedig nem veszek!!!! ) A nyarat is két ruhában jártam végig.
Mint bölcseink mondják: sok beszédnek sok az alja. Van-e valakinek Klimin tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Ilcsi termékeket használt-e már valaki, 50 felett?
- Klimin Nyugalom, mi a véleményetek, valaki használta már?