Van szeretőd? Avagy hárman egy kapcsolatban. (beszélgetés)
nehéz helyzet. Én a helyedben azért elgondolkodnék, hogy megéri-e ekkora áldozatot hoznom, ha elveszíthetem a másik-általam szeretett embert..
+ egy felnőtt ember tudja eltartani magát és ne máson élősködjön..
Lehet hogy keményen vélekedek!
Csak nem értem, hogy lehet az, hogy ha valaki együtt van a párjával, akkor kell egy másik is. Mert az tiltott gyümölcs?
És a párjuk előtt senki nem meri bevállalni, mert akkor dőlne az egész teória, hogy milyen izgalmas! Mert akkor ugye szakítás, veszekedés, miegymás, és akkor már nem lenne annyira izgi!
Nem azt mondom, hogy ha valaki összejön valakivel akkor örökké együtt kell maradniuk! Nem, ha nem működik lépni kell!!
De hogy játszani az érzéseivel!
Most őszintén nem tudom milyen a kapcsolatotok, de te simán ki tudod mondani a párodnak, hogy szeretlek, miközben mással vagy?
Neked hogy esne, ha kiderülne, hogy a párod megcsal? Hogy tudnád, hogy egy másik nővel csókolózik, és azt teszi vele, amit mondjuk este veled?
szerintem szar lenne!
Tényleg nem ítélkezem, nem arról van szó, csak nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt csinálni!!
Ha én szeretek valakit akkor nem csalom meg!
Ha megromlik valami, vagy nem jó vele a szex vagy kevés, akkor van bennem annyi gerinc, hogy elmondom, hogy ez van, inkább legyen vége!
De hogy szeretőt tartsak?? Ki van zárva!!!
Azért lenni valakivel, mert az tök kényelmes, annak nincs értelme! aztán meg mással kefélni! Mert hogy az nem szerelmeskedés az szerintem tuti!!
Másrészt a legnagyobb szemétnek tartanám magam, ha megcsalnám a párom és még emellett vele is lefeküdnék!!
Az a gáz, hogy ha a szerető szét zúz egy családot!!!
Inkább hagyjuk mit gondolok róluk! Nem szoktam ítélkezni, de nagyon nem csípem azokat akik megcsalják a párjukat, miközben a legtermészetesebb dolognak tartják!!
Ennyi az én véleményem!
Nincs!
Egyenlőre még nem tartok rá igényt.
Igen van szeretőm és nagyon imádom!
Nem akarok rábeszélni senkit, de a tiltott gyümölcs tényleg mindennél édesebb!
Én nem bánom, ami velem megtörtént!
Igazad van!Soha nem tudhatod mi lesz évek múlva!
Nekem nincs szeretőm mert nincs rá szükségem!Szerencsére!
De nagyon sok kapcsolat elhidegült és akkor keresni kezdik azt amit otthon nem kapnak meg.
Ezt mindenkinek magának kell éreznie!
Sajnos nincs, nem is volt, azt hiszem már nem is lesz(?). Nem próbáltam soha, milyen is lehet, pedig alkalom régebben akadt, csak nem éltem vele.
Most ha lenne is, úgysem jutna rá időm. :-)
Kezdem azt hinni ,hogy a kapcsolatok nagy része hármasban ,vagy négyesben zajlik,ennyi fórum egy témában ???
Talán csak a fogyókúrás fórumok körözik le:DDDD
Volt már olyan...elöfordult velem.
Nem is egyszer...szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló:-)
Nekem van egy kedves ismerősöm, akinek van a férje mellett egy másik férfi is az életében.
Szeretik egymást.A férje otthon teljesen passzív.
Nem vagyok a hűtlenség híve, de nem ítélem el őket. A test is követeli a magáét nemcsak a lélek.
Szia!!
Ment a privi!!!
Erika!
Neked milért van szeretőd? Vagy , ha nem tudtok elszakadni egymástól, miért van a párod?
Ez nagyon érdekelne.
afro
Meg lehet engem kövezni, de én nyíltan vállalom, (persze csak elöttetek), hogy nekem igenis van szeretőm. Nem bánom, és jól érzem magam vele. A páromat nem hagyom el miatta, nem vagyok szerelmes, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy semmit sem érzek iránta, de ezt letisztáztuk. A páromat szeretem, vele tervezem a jövőmet hosszútávon, de neki a libidója erőteljesen alulmúlja az enyémet. 4 éve vagyunk egy pár, 2 havonta van 1 szex, nekem ez kevés. Azért nem hagyon el, mert minden másban passzolunk. El lehet ítélni, meg lehet ítélni, lehet rajta csámcsogni, sőt felháborodott üzeneteket írni, én mégis így érzem magam jól, és nincs lelkiismeretfurdallásom. Egyszerűen kielégítem a vágyaimat, és közben nem piszkálom a páromat, hogy "már megint fáj a fejed?"
28 éves nő vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Paleolit életmód-avagy az étrend és a testi-lelki egészség kapcsolata
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti?
- Örökké gyerekek? avagy milyen szoros legyen a kapcsolat a szülőkkel?
- Takarító robot, avagy robotporszívóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- 2011 az erdők nemzetközi éve, avagy pályamunka! Mit írnátok ezzel kapcsolatban?