2011 az erdők nemzetközi éve, avagy pályamunka! Mit írnátok ezzel kapcsolatban? (tudásbázis)
5. Incó
2011. okt. 18. 15:39
Az erdő fohászát szerintem ne hagyd ki. Neten megtalálod. Az erdőt mint életközösséget mutasd be, az élőlények egymásra utaltsága nagyon fontos lehet. Az is érdekes lehet, hogy ezen a helyen ,ahol most a kedvenc erdőd áll régebben milyen növényzet volt. Ez egy természetes erdő?
4. duci-juci (válaszként erre: 3. - Syria)
2011. okt. 18. 15:28
Igen, és bármi az erdővel kapcsolatos még.
3. syria (válaszként erre: 2. - Duci-juci)
2011. okt. 18. 15:18
Az erdők védelme alatt azt is érted, hogy mit lehetne tenni, hogy a "kedves" állampolgárok ne hordják tele szeméttel, illetve ahol már megtették, hogyan lehet mentesíteni?
2. duci-juci
2011. okt. 18. 15:05
Sziasztok!
Mivel 2011 az erdők nemzetközi éve,ennek az évnek a témája az erdők élővilága. 1 hét múlva le kell adnom a dolgozatom.
Segítséget szeretnék kérni a pályamunkámhoz. Egy kedvenc erdőmről kell készíteni. Először bemutatom az erdőt a szintjeit, következő az állatvilága, majd a növényvilága. Továbbá lenne egy olyan pont hogy az erdők védelme, vagy az erdők megmentése. A fakitermelés, hogy minek hasznosítják mi készül a kivágott fákból. Eddig ezeket gondoltam. Körülbelül 10 oldalas prezentációt kell írnom. Ti még mit Írnátok az erdővel kapcsolatban? Persze képekkel lesz illusztrálva. köszönöm ha tud valaki segíteni.
1. duci-juci
2011. okt. 18. 15:00
2011 az erdők nemzetközi éve, avagy pályamunka!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Leírnátok fogyásotokkal kapcsolatos sikertörténeteiteket? Leginkább olyan érdekel, aki 6 után nem evett, ezt betartotta és úgy fogyott!
- Írnátok nekem vicces/kínos szorikat randikkal kapcsolatban?
- Írnátok nekem fogyással kapcsolatos sikersztorikat?