Írnátok nekem fogyással kapcsolatos sikersztorikat? (beszélgetés)
1. Sose érdekelt a súlyom, főleg azt látva hogy a családom is inkább a piknikus testalkatúak közé tartozik.
Szerelmes voltam (vagyok) így nem csak az életet hanem az ételeket is habzsoltam, aminek köszönhetően nagyon elhíztam.
Csak akkor tudatosult bennem az egész, hogy mivé lettem, amikor megláttam egy egész alakos képet rólam és a barátomról, ott borult a bili.
2.Barátom mindvégig velem volt és itt a hoxán is megismertem három tündéri nőt, akik mai napig támogatnak ha mélyponton lennék.
3.Kalória és szénhidrát számolás, esetleg este 6 után nem eszek, de ezt nem mindig tartom be. Két dologra figyelek:-1200kcalt és 150g ch-t ne lépjem túl, este már nem nagyon eszem kenyér vagy szénhidrát félét.
4.Nem sportoltam semmit, max gyalogosan közlekedem ahova csak lehet, lépcsőzök, sokat sétálok.
5.Észrevette, igen. Valaki nagyon dicsért és tanácsot is kért. Valaki cinikusan azt kérdezte hogy hánytatom e magam esetleg szedek e valami csodabogyót...vagy éheztetem magam...
6.Természetesen kaptam és nagyon jól esik.
7.Cirka 55 kiló ment le rólam 16 hónap alatt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Leírnátok fogyásotokkal kapcsolatos sikertörténeteiteket? Leginkább olyan érdekel, aki 6 után nem evett, ezt betartotta és úgy fogyott!
- 2011 az erdők nemzetközi éve, avagy pályamunka! Mit írnátok ezzel kapcsolatban?
- Írnátok nekem vicces/kínos szorikat randikkal kapcsolatban?