Van olyan akinek a párja játékgépezik? És függő? Elég ok az elhagyásra? (beszélgetés)
De el lehet menni Gam-Anonba is. :-)
Bár az csak Pesten van...
Viszont van egy játékszenvedélyesek hozzátartozóinak levelezőcsoportja, fel lehet jönni tájékozódni.
De jót nevettem, köszönöm!:)
Neked nem annyira vicces, tudom...
Van statisztikád? Mert ez így nagyon általános. Gondolom a szakember számára, ha 100-ból egy leszokik, az már siker.
De a társadalomnak, az érintetteknek ez túl kevés. 100-ból hány marad tiszta, mondjuk 5 évig? Mert a legtöbb betegségnél ennyi tünetmentes időt várnak, amikor már megkockáztatható a kijelentés: a beteg meggyógyult.
Szerintem ez pont olyan komoly függőség mint a kábítószer.
Ha jól tudom akkor a kábszeresekre se mondják azt, hogy , leszokott, hanem csak annyit, hogy "x" ideje tiszta:(
Az én exem is gépezett!! Egyszer kiment reggel a piacra, és este úgy jött haza, hogy felakasztja magát! hmm..? kérdem de miért? Véletlen eladta a kocsinkat, és eljátszotta egy délután az árát!!!
Itt még nem is volt vége a kapcsolatnak, mert gondoltam ez betegség! Gyógyítsuk meg! Jöttek a orvosok, foglalkozások...1év-ig! Egyszer arra mentem haza, hogy nincs ékszerem, nincs pénzem!!!! Egyfolytában csörgött a telefonom! Mindenkinek tartozott már!
Az lett a vége, hogy elküldtem. Mennie kellett az országból is! Mind ez már 15 éve volt. Nem rég találkoztam vele! Még mindig játszik!!!! Azt mondta, hogy mindig talál valakit akit lehúzhat! Na???
attól függ-mennyit ér neked ez a kapcsolat, mit vársz tőle?
Milyen súlyos a függőség?
Én, ha fontos számomra a másik, valószínűleg első körben megpróbálnék segíteni neki, és magunkon.
Szia!
Nekem volt egy párom aki gépezett ráadásul nem is tudtam meg csak nagyon sokára.Nagyon sérülten kerültem ki abból a kapcsolatból mind lelkileg mind anyagilag.
Szerintem több mint elég ok,hogy elhagyd.Ne haragudj,de az a véleményem ezt SOHA nem tudják abbahagyni akármennyire is ígérgetik.
Én még egyszer nem csinálnám végig amit vele,ha megtudnám,hogy a mostani párom gépezik szó nélkül elhagynám akármennyire szeretem is.Sajnos ebből nincs kiút magadnak ártasz a legtöbbet ha vele maradsz!
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Szerelem-e az, amikor valakinek viszonya van olyas valakivel, aki nem a párja?
- Igaz az, hogy valakinek nem jár segély (semmilyen), mert a párja pl. 80 ezret keres?
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Mennyire várja el egy olyan férfi, akinek jó stílusa van, hogy a párjának is az legyen?
- Apuka, akinek nem engedi a volt párja látni a gyerekét!