Mennyire várja el egy olyan férfi, akinek jó stílusa van, hogy a párjának is az legyen? (beszélgetés)
Igazad van, láttam már fehéret is. :D
A komoly, tényleg futásra tervezett cipők között már azrt vannak normálisabb színek.
Sajnos elég gyakori, hogy ami tetszik és árban is jó, a színe miatt nem tudom megvenni. Én azért egészen jól fejben tudom tartani, hogy nőnemű vagyok, anélkül is, hogy szinte minden cuccom rózsaszín lenne, ezért egy rózsaszín edzőcipő furán mutatna rajtam, még ha szuper márka is.
És azt tudod, hogy a jószág azért ugrik, mert a testvérpár, aki elindította az Adidast, összekülönbözött, Adolfé maradt az Adidas, Rudolf kivált, és megalapította a Pumát?
Nemrég láttam a filmet az életükről, nagyon érdekes. Szerintem tetszene neked is.
😀😀😀😀
Ez mekkora!
Az nagyon stílusos, ha valaki így köpi az összegeket, hogy kinek mit mennyiért vett. :/
Különben szimpatikus egyáltalán?
Mondjuk egy Chanel kosztümön Chanel gombok vannak. ;) Bár ez, mármint az eredeti Chanel gomb, még nem garantálja, hogy eredeti a kosztüm.
Nem minden női edzőcipő rózsaszín.
Na, ha nekem egy férfi akarná befolyásolni az öltözködési stílusomat, abból nem lenne hosszú kapcsolat.
Nálam pl. nagyon hamar kialakult az, hogy miben érzem jól magam. Úgyhogy engem biztosan nem tud befolyásolni abban, hogy miben járjak. Megjegyzem, próbálkozása volt. Nem a kapcsolat legelején, hanem később. Elég határozottan a tudtára adtam, hogy nem született még a világra olyan férfi, (még ha aranyból lenne, akkor sem) aki előírná nekem, hogy mit hordjak.
Egyébként azt hogy állapítottad meg, hogy a 3 találkozás alkalmával milyen ing volt a pasin? Megnézted a nyakánál a címkét, hogy milyen márka?
Ja, és hogy álltok a találkozásokkal? Volt 4. randi is? Vagy megálltatok 3-nál?
Hozzáteszem: a ruha stílusa csak egy dolog. A márka önmagában semmit nem jelent.
Áhh, nem 16, hanem 36. És cipőméret.
A szemem, már megint. Bocs!
Én nem tarthatok veletek, a Deichmannál általában 16-nál kezdődik a méretezés, az én cipméretem 35-ös. Ezért vagyok kénytelen Decathlont meg Hervist hordani.
Egyetlen márkás cipőm van, az is kamaszkori nosztalgiából.
Az első dolog volt, amit a legelső jobb keresetekmből rendeltem: egy Alföldi rövid szárú bakancs.
Kis csalódás volt, hogy az egyetemen nem sikerült villognom vele, már a negyvenes csoporttársaim sem ismerték, a fiatalabb haverokról nem is szólva. De ebbnől azt szűrtem le, hogy végül is nem a villogésért vettem, hanem hogy nekem is legyen. És már nem fogom kinőni.
Mondjuk, ha nekem ilyet mondana 1 férfi, az enyhén szólva sem imponálna.
Egyrészt mert a származás nem egyéni érdem, másrészt meg az anyagi jólét önmagában egyáltalán nem 1 értékes "állapot".
De feltételezem, hogy neked ő tetszik, ezzel együtt, mivel szeretnél megfelelni neki. Majd idővel jobban megismeritek egymást, mehettek együtt shoppingolni is, aztán elválik a dolog. Az, hogy ki, mire, mennyit meg miért költ, az elég egyéni dolog, és elég sok mindentől függ.
Remélem kezdeti ismerkedős izgalom van benned, és nem általa gerjesztett megfelelési kényszer.
Meg kellene jegyeznem a melltartó-méretem.
Már csak babonából is.
Mire megjegyzem, addigra rendszerint lefogyok és kisebb kell.
Néha én is látok jókat a Lidl-ben, de hát nem tudom a méretem.
H&M nincs errefelé.
Kobra, megértelek de:
Anno úgy 20 éve kinéztem magamnak egy három csíkos futócipöt, még akkor futkároztam. Abban az évben az volt Az Év Női Futtócipője.
Végre kijutotam Németországba, összejött a cipő ára is, mentem a szakboltba... és rohadtul kényelmetlen volt a csuka!
Akkor vettem pipásat, és beleszerettem. Az én lábamra az lett "A" cipőmárka.
Ma már, utcai használatra, megteszi a márkátlan, de azért nem kínai is.
Most a fiam csíkos lelkű. Mást is felvesz, de ha melegító vagy táska, pénztárca kell, akkor a három csíkos boltba megy.
Köszönöm a farmer-tippet! Majd ha a városban leszek, bemegyek az ottani nagy kínaiba.
Előrebocsátom, hogy én még azt sem értem, mások hogyan mondják meg ránézésre, hogy az adott holmi milyen márka.
Lehet, hogy az utcán még egy Chanel-kosztümöt sem vennék észre, stílus kérdése, ki hogyan tudja viselni.
Ahogy utánanéztem, a Tommy Hilfiger semmi különleges, csak kiteszi a márkajelzést feltűnő helyre a ruha elejére. A szabásban nem látok sem különlegeset, sem egyedit.
Tudod, mi a kérdésedre a legvalószínűbb válasz?
Az illetőnek okona vagy ismerőse dolgozik olyan használtruha- boltban, ahol nyugati holmikra specializálódtak.
Ilyen turkálóból nekem is van pár márkásabb holmim. (Nem azért vettem meg, hanem mert tetszett és jó volt rám, a jelzést itthon láttam.)
Máshonan nem is lehetne, mert nincs rendes ruhásbolt a közelemben, csak turkálók vagy kínaik.
Egyébként nem vagyok márkabámuló, nekem kamaszkoromban dem volt márkás farmerem. Lehet, hogy Anyu adott volna rá pénzt, de amikor én kamasz voltam, akkor még márkás farmert csak a pesti Tangónak nevetzett használt-piacon árultak. Egyedül nem mertem odamenni, amúgy meg nem volt kivel.
Sikeresen felnőttem mégis. Jelenlegi farmerem a Bonprix-től rendeltem, pár felsőm és új kabátom a Tchibo-tól van.
Ja, a melegítőm igazi Puma, szaküzletből, mert éppen kellett egy, és pont Pesten egy plazában jártam, ott volt találkozóm. De ugyanúgy meglátszik rajta minden pecsét, mint a márka nélkülin.
Az edzőcipőm is csak Decathlonos, mert kicsi a lábam és megrendeltem egy akciós gyerek-edzőcipőt. Feleannyiba sem került, mint egy női és hálistennek nem rózsaszín.
(Azt sem értem, miért olyan rémes rózsaszín még jobb helyeken is a női edzőcipő, de nem kell nekem mindent érteni.)
Lidlben hogy tudsz melltartót venni? Én sosem találok, mert az én méretemben már nincs, és ha jól emlékszem neked nagyobb méreted van.
Én H&M összecsomagolt melltartóira esküszök. Ár/érték (2db 5-6000ért) arányban verhetetlen.
Nekem valószín nincs jó stílusom, mert, márkátlan ingeim és farmerjaim vannak. Szeretem az öltönyt, színházba, esküvőre, temetésre, el nem tudnám képzelni, hogy ne abba jelenjek meg, de sosem nézem milyen az ing márkája.
Sportruházatban leginkább a 3 csíkos márkát preferálom, de azt is szeretem amin ugrik a jószág. A pipás dolgokat viszont nem venném fel, pont azért, mert a legnagyobb konkurenciája a kedvenc márkámnak. / Ez az egyéni hülyeségem/
De nem várom el, hogy feleségem is kövesse a hóbortom.
Kínaiban egyikőnk sem vesz sportruhát, sportcipőt, mert nem tartósak. A farmerjainkat viszont szinte mindig ott szerezzük be.
Ahogy turkálóból is rengeteg pólóm, felsőm és melegítőnadrágom van.
😂 Megsúgom... szabadkai piac, török nagyker telis-tele van ezekkel a fene nagy márkákkal. Simán kijön egy H&Mes felső árából.
Egyébként a márkaboltok is keverik az árukészletüket.
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Akinek volt halálközeli élménye, ossza meg legyen szíves velünk!
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Szerintetek mennyire fontos, hogy valakinek legyen legjobb barátnője? Neked van?
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Van köztetek olyan akinek a csillagjegye Mérleg, a párjának meg Bika? Vagy fordítva.