Szerintetek mennyire fontos, hogy valakinek legyen legjobb barátnője? Neked van? (beszélgetés)
Szerencsére nem is ismerjük egymást:-P
De visszatérve erre, a távolság nem akadály. Viszont belátható, hogy 2 átszállást, 3 óra vonatozást nem engedhetünk meg magunknak heti 3-szor.
Sajnálom azt, hogy nem tudod milyen érzés, ha vannak igaz barátaid;nem téged, mert ami nincs valószínüleg nem is hiányzik.
Megnyugtatlak, normális vagyok és egészséges, és fontos számomra a barátnőm. Azért rettegek, mert nyilván ritkábban tudunk személyesen találkozni.
Az emberi kapcsolatok szövetében a barátságok olyanok, mint az arany-szálak: erőssé, széppé teszik az életet, biztonságossá a mindennapokat.
A férjem a legjobb barátom, őt a testvéréhez is cimborás viszony fűzi. Más minőségű természetesen a családi vonallal is tarkított barátság, de lényeg, hogy ha másmilyen nincs, ilyen akkor is van a legtöbb esetben.
A legjobb barátnőm 12 éve meghalt, ő már mindig 27 éves marad. Pokolian hiányzik, soha nem békélek meg a hiányával. Életem többi barátsága is egy-két évtizedes már, szeretem őket.
De a fenntartás nélküli, a mindenem tárva előtte viszony csak vele volt meg, és a férjemmel van meg.
Egyébként egy férfi sokkal jobb barát, mint a nô.
Ahogy a mondás is szól: a nô a saját titkára jobban vigyáz, mint a máséra; a férfi pedig jobban vigyáz máséra, mint a sajátjára.
Azzal, hogy a legjobb barátnôm meghalt, ezzel együtt az én dolgaim is ott vannak vele, hiszen az óceánba szórták a hamvait.
nekem fontos lenne, de nincs,
ált. iskolában volt 1, akit annak hittem, de utólag kiderült, h. a hátam mögött kiröhögött a többiekkel:///
felnőttként, igazából nem is hiszek már abban hogy lehet igazi bnőm, sztem tényleg igaz lehet az,
hogy a korai gyermekkorban
jobban kialakulhat igaz barátság, amikor pl.: 1 utcában növünk fel, egy suliba járunk, együtt tanulunk
vagy, ha vki nagyon jóban van a tesójával és nincs nagy korkülönbség, igazi barátság lehet köztük egy életen át:
értem ezt arra, h. mindent megbeszélnek, őrzik 1más titkait stb.
Semennyire. Mire felnövünk, mások lesznek a gondjaink, alig marad idő. Inkább a család a fontos már.
Kedves, jó ismerősök pedig mindenhol vannak.
Én nem szeretem senkinek sem kiteregetni a családi dolgaimat, ami előfordul, "házon belül" oldom meg.
Ha találkozunk, örülünk egymásnak. Ez bőven elég. Nekünk.
Olyan irritáló ez a "legjobb barátnő" kifejezés. Elképzelem, amint közlöm Életem Párjával egy szép délutánon, hogy megyek kávézni a Kevésbé Jó Barátnőmmel...
Amúgy sosem volt afféle klasszikus "legjobb barátnőm", de igény sem volt rá, valahogy mindig is hímnemű barátaim volt (haver-barát, nem pasi-barát).
További ajánlott fórumok:
- Fontos, hogy legyen legjobb barátnője valakinek, ha van társa, akivel mindent megbeszélhet?
- Szerintetek melyik a legjobb betét? A lányom abba a korba lépett és felakarok készülni, ha váratlanul éri, legyen kéznél.
- 35 kg-t fogytam a hasam viszont nem lapos mi a legjobb módszer hogy szép legyen?
- Mit szólnál, ha a gyerekedet a legjobb barátja/barátnője erre akarná rábeszélni?
- Ha a legjobb barátnője valakinek színész, beszervezheti a sorozatba?
- Honnan tudod, hogy téged tart a legjobb barátnőjének?