Van jelentősége annak, hogy a családi pótlék szakértői felülvizsgálat eredményét nem kaptam meg, de a pénzt kiküldték? (tudásbázis kérdés)
Kicsit lassan haladtak a dolgok, de tegnap került be az eeszt-be, hogy lezárták.
Gondolom innen még jó pár nap mire bármilyen eredmény megjön.
Köszi. Szerencsére még nem vág földhöz ez a 20 ezer, mert ilyen ösztöndíj kiegészítés. Nekem inkább a MÁK kártya a fontos mert sokat kell utaznom még a következő időszakban is.
Egyébként, ha nem adják meg (bár semmi változás nincs az egészségi állapotomban) az utazási kártya használható júliusig? Vagy visszakérik ilyenkor?
Akkor az van, amit legelőször írtam. A pénzügyesek automatikusan indítják a pénzt mindenkinek, aki eddig is kapta. A benyújtott papírok alapján pedig a határozatot a napokban kell megkapnod.
A pénz elköltésével várd meg a határozatot. Ha tudod, addig tedd félre.
Kaptam végzést január végén a felülvizsgálatról, mivel február 28.-án járt le a korábbi felülvizsgálatban kijelölt határidő.
Február 4.-én beküldtem a háziorvosi, és a különböző orvosi papírokat a kormányhivatalnak. Viszont még erről nincs semmi eredmény. A pénz mégis megjött.
Amúgy 3 éve is hasonló volt. Ott is hamarabb jött a pénz. Bár ez lehet véletlen is.
Akkor ez most hogyan is van? Azt írtad, hogy még nincs elbírálva, de már kiküldték a pénzt.
Most azt írod, hogy a papirokat a végzés alapján küldtem be egy hónapja.
Milyen végzés alapján küldtél be papírokat?
A szakértői felülvizsgálat eredményét annak napjától számítva legkésőbb a 30. napon kötelesek postára tenni! Arra még rászámolsz néhány napot a postai kézbesítés miatt.
Ha ez az időpont még nem járt le, akkor jobb ha félreteszed a kapott pénzt, mivel másik részleg intézi a pénzek utalását, és másik a határozat kézbesítését...
Sziasztok!
Egyre katyvaszosabb ez a dolog. Lejárt február végével az előző, de kiküldték a pénzt a napokban.
Ezek szerint elbírálták csak még nincs nyoma? Vagy csak kiküldték és lehet vissza kell küldeni?
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Rehabilitációs felülvizsgálat eredménye
- Családi pótlék felülvizsgálatnál van jelentősége, hogy a megyénkben vagy máshol végzik el?