Van itt számítógép szerelő? (tudásbázis)
10 volt fent 2napig össze akaszkodót egy progimmal...belassult,ledobott... vissza raktam "TELJES VERZIÓT 8" TÖKÉLETES GYORS MEGBÍZHATÓ!!!!!
én maradok ,sem 9,sem 10 nem jó még sokan sokan panaszkodnak ismijeim közül,ők is inkább 8-ast használják+hozzá egyénire állitiva,és jó gyors,s minden bekapcsolásnál még szerencse sütit is ad :DD
Igen erre katt kétszer és elindul és amikor kész,akkor telepítsd fel, kövesd az utasítását amit majd ott ír, gyorsan készen van.
De előtte ezt ami most van le kell venned, és úgy lehet telepíteni azt amit szeretnél,..)) sok sikert hozzá)
tegnap volt itt szerelő de szó nélkül ezt tette fel ez nem tetszik jó volt az nekem de ma vetem észre:((
Találtam egy olyat a dmeghajtón most, hogy Firefox Setup 3.0.6 asszem az volt nekem szerinted csak katt rá ?Hogy tudom ezt leszedni ezt az újat?
Kérdésem az lenne, hogy ha letöltöm a Mozilla Firefox 3. os veziót akkor ami most van fent le kell először, hogy töröljem?( 10.02)
Mi a különbség a 3. és a 3.1 ,3.2...verzió között?Nem tudom melyiket kell, hogy majd letöltsem:((
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Mi a véleményed arról, ha egy ovis gyerek számítógépezik?