Van itt olyan, aki gyakorikérdéseken fent van/volt? Mi a véleménye az oldalról? (beszélgetés)
Nekem nagyon sokat segitett a Hoxa.Regota tag vagyok itz is,volt tobb nicknevem,mert nem akartam h bizonyos szemely megtalaljon ,es zaklasson.
Viszont a Gy .K.t is kedveltem,sok kerdesemre valaszt kaptam.Viszont sok a troll,es unatkozo kamaszok.
Oket nem tiltjak,de engem sajnos most eloszor igen.
Esetleg tudnal tanacsot adni,mit tehetnek?Koszi.
Szia,segitenel,akar priviben,h lrhet visszajutni a Gy.k ra?
Mar 2008 tol tag vagyok,de nemreg korlatoztak,nem tragarkodtam,csupan egy alkalmazassal kapcsolatban irtam.
Belepni,ertekelni tudok,de valaszolni es uj kerdest kiirni nem...
Uj reggel sem enged,mert rmlekszik az IP.cimre.
Irtam a modetatoroknak elnezest kertem,de nem is reagaltak.
Én azt utálom ott, amikor tök normális válaszokat lepontoznak mert nem azt írja amit hallani szeretnének.
Amúgy vannak azért hasznos infók is,nem csak dedós trollkodások.
A kérdéstől is sok minden függ. Én már sok dologban találtam ott segítséget.
Persze jól ismerem az oldal hibáit is.
Nálunk pl. esküvő miatt aktuális lett pár kérdés, és a gyakorin jobban ki van bontva témákra az esküvő téma, azért keveredtem oda. Abban a témában normálisan válaszolnak a lányok (ruha, ülésrend, kaják, költségvetés, smink, hol és mit, stb. stb).
De csak ez a téma érdekel ott.
(Néha belenéztem másba is, hát elég dedós dolgok voltak.)
Azért van hasonlóság. Ott is egymásnak esnek az emberek az eltérő véleményük miatt.
Csak az ott még ettől is névtelenebb és ezért még kevesebb az önkontroll.
Én már sokszor megtaláltam ott a gyerek matek leckéjének a megoldását.
Szóval szuper!:D
Akkor bocs,hogy le 💩am de tenyleg semmire nem való az az oldal.
Felteszel egy kerdest vagy senki nem valaszol vagy csak a gyökerek.
Igaza van az előttem hozzászólónak ég és föld a kettő!
Ha jól tudom, Hoxáék működtetik azt az oldalt is. Miután az kinőtte magát, lett a hoxa.hu.
Valahol olvastam régebben itt. 😊
Én 3 évet voltam fent, tavaly regisztráltam le róla.
Az én személyes véleményem az, hogy elszaporodtak a trollok. Nemrég feltettem itt egy kérdést, ami a társasházban váló zenéléssel kapcsolatos.
Ott a legenyhébb válasz ez volt: "ne csodálkozz, ha 1 hónap múlva eltőrnè a szomszédod a kezed". Ha az itteni topiccal összehasonlítanánk, ég és föld a hozzászólások minősége. Ez^rt is jöttem át a Hoxára,itt véleményem szerint kedvesebbek az emberek + az oldalt jobban moderálják szerintem.
A másik ,hogy olyan válaszok jöttek, amik nem is a kérdéshez kapcsolódik. A kérdések kiírásáról nem is beszélek, egy moderátor egy tökéletes kérdést kitöröltek a semmiért, pedig szükség lett volna rá, többször banneltek, ezért új reget csináltam. Én mindig betartottam a szabályokat.
Nektek volt már ilyen tapasztalatok? :)
További ajánlott fórumok:
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Méhnyakszáj seb - van/volt már valakinek ilyen?
- Hoxa vagy gyakorikerdesek.hu?
- Szerinted a hoxa.hu vagy a gyakorikerdesek.hu a jobb?
- Ha valaki le lett tiltva az általam használt gépről a gyakorikérdések.hu weboldalról, akkor már sehogyan sem tudom én sem használni?