Van itt olyan, aki csak este 9 után tud edzeni, és ezt meg is teszi? (tudásbázis)
Igen,én minden nap este 9 után tornázok 2*20 percet Rubint Rékára. Ezek kemény edzések (ugye sokan ismerik,nem kell bemutatni), néha nem alszom jól,de valamikor pont ellenkezőleg, mélyen és jól alszom.
Ha 9kor tornázok,akkor fél8, 8 óra között vacsizom, ha a vacsi eltolódik,akkor is várok 1 órát tornáig, így sokszor csak este 10kor állok neki tornázni. Nekem napközben nincs időm, se kedvem, este minden nyugodt, csendes, a legjobb idő ahhoz, hogy csak magammal foglalkozzak.:)
Helló!
Én este 3/4 8-tól 1/4 10ig járok tollasozni egy héten 2x. Abszolút jó. Mivel későn járok haza a melóból, család, gyerek stb. Csak este van időm magamra. Amúgy is sokáig fent vagyok este, akkor meg miért ne? És nagyon élvezem. Egyáltalán nem vagyok fáradt.
Gondoljatok csak bele, amikor szórakozni jár(t) az ember, táncolni stb., az is este volt... :)
Szia!
Törpém most 6 hónapos, napközben semmi időm nincs a mozgásra, így este szoktam járni futni mostanában, én nagyon jókat alszok utánna:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Az MSN beenged vkit ma este, vagy csak velem játszik?:(
- Csak szerintem hülyeség, az aki azt mondja hogy este 6 után már nem szabad enni különben elhízol?
- Nővérem tegnap este nagyon sokat hányt. Most pedig szinte csak vér volt a széklete, nem akar orvoshoz menni! Mi baja lehet?
- Okozhat éjszaka/este lázat babáknál ha jön a foguk? Védőnőnk szerint csak a fogzás önmagában nem jár lázzal!
- Egész este együtt vagy egy kedves sráccal..Jól érzitek magatokat, majd hazakísér DE csak elváltok és nincs csók....