Jól gondolom, hogy egy náthával, egy kamasznak az iskolában a helye? (beszélgetés)
Igen en sem voltam lazas tipus, hoemelkedesem is talan ha egesz eletemben 10-15 alkalommal volt a gyerekkoromat beleertve.
1-2 nap alatt otthon ki lehet pihenni ezt, nekem suliban mindig 1-2 hetbe telt es csak mergesek voltak ram a tobbiek meg a tanarok ha igy mentem be. MEgjegyzem teljesen jogosan. :(
Ha betegek vagyunk, 1-2 napot mindig itthon maradunk. Nem szeretem ha úgy mennek suliba vagy mi dolgozni, hogy taknyunk-nyálunk egybe folyik. Főleg hogy a gyerekek sportolnak, nem hiányzik hogy valami vissza maradjon nekik. Szerintem pár nap pihenés kell.
Az én hőemelkedésemre várhatnék életem végéig, sosem voltam lázas. Gyerekkoromban sem. De ettől még nagyon szarul tudok lenni.
Attól függ, nekem pl. ha náthás vagyok, akkor általában úgy folyik az orrom, mintha megnyitottak volna benne egy csapot. Napi egy csomag 100as zsepi (és nem egyszer használok egyet...) szóval iskolás koromban is volt, hogy anyukám igazolta, vagy kiírattam magam amíg a nagyja lement. Így nem lehet semmire koncentrálni, másokat is zavar, meg gusztustalan is megállás nélkül taknyolni. Felnőttként sem megyek be ilyen állapotban dolgozni, hálistennek szokott lenni lehetőségem olyankor otthon maradni, dehát egész biztosan jobb a kollégáknak is így. :D
Nyilván ha dolgozat van, bukásra áll, rosszfej a főnök, kevés a táppénz, stb. akkor az ember kénytelen.
Érdekelhetne mindazoké, akik ésszerűen gondolkoznak.
Igen helyesen gondoljátok. Amíg nem rossz a közérzete, hőemelkedése sincs, legfeljebb az orrát törli, néha köhint vagy tüsszent egyet, bátran mehet az iskolába.
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Csúfolódás az iskolában
- Katolikus iskolában kötelezhetnek-e templomba járásra?
- Ilyen lehet egy iskolában?
- 18 éves lányom élettársi kapcsolatban él, iskolában sok hiányzása van, azt szeretném tudni jár-e neki ellátás?
- Lehet-e magántanuló a gyermekem általános iskolában? Mik a feltételek ehhez?