Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szerintetek idiótaság? fórum

Szerintetek idiótaság? (beszélgetés)

ma 13:37

Az emberek megértése jó dolog, de hogy erre fel tudsz-e építeni egy vállalkozást, az más tészta. Mivel viszonylag kevés embert érdekel az önismeret, önfejlesztés, és sok hasonló vagy hasonlónak tűnő (az átlagemberek szemében) szolgáltatás van, viszont az átlag ember egyre kevesebbet költ nem létfontosságú dolgokra.

Ráadásul minden ember más, tehát olyan soha nem lesz, hogy "megérted az embereket" :) De sok sikert, bárhogy is döntesz!

12. Lorevi (válaszként erre: 10. - Amaunet)
ma 13:28
Köszönöm hogy megnézted! Igazából igen ez tart vissza, hogy sima tanúsítvány és nem egy olyan szakma amit ismernek az emberek. Van részletfizetési lehetőség is, de sok így is, ezért gondolkozom nagyon rajta.
11. Lorevi (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 13:26
Szia! Jelenleg körmösként dolgozom, saját vállalkozás. Csak nem ebben szeretnék megöregedni. :)
10. Amaunet (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 11:39

Tanulj csak, azt sohasem késő!

Nem letörni szeretném a lelkesedésed, csak gondold meg jól, hogy mit vállalsz ezzel a tanfolyammal.

Ahogy olvastam ez szemeszterenként 180 ezer forint. Két évre 720ezer.

Saját, belső vizsgáik vannak. Ez államilag nem elismert szakmai képzés. Kapsz egy tanusítványt, hogy végeztél egy ilyen tanfolyamot.

ma 10:38

Gondolom coach képzés lehet.

Nem idiótaság szerintem, ha államilag elismert.

8. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 10:38
Hát attól függ, ha csak a magad kedvéért csinálod, akkor klassz, hogyha valahová elhelyezkednél komolyabb helyen, akkor nem túl valószínű, hogy a spirituális lélekgyógyász képzés elég lesz. Egyébként ha 45 éves korodra lesz új végzettséged, az sem "túl késő", nyilván egy egész élet karrierjét már nem fogod felépíteni, de ahhoz hogy szakmát válts pl. teljesen jó.
7. BV2 (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 10:31
Szerintem tanulni sosem késő. Én is ezt teszem. Én is elmúltam már 40 éves is.
ma 10:10
Sosem késő szerintem sem.Hajrá :)
5. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 10:00
Nem ismerem azt, amit írtál, tehát arról nem tudok véleményt mondani. Arról viszont igen, hogy tanulni soha nem késő. Régi vágyadat ne hagyd beteljesülés nélkül!
4. globus (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 09:59

Amihez kedved van, sosem késő belevágni.

Egyébként mit dolgozol most? Milyen jellegű munkád van?

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 09:57

Én úgy gondolom, bármilyen képzésen részt vehetsz. Kérdezd meg, a tanfolyam korhoz kötött-e. Szerintem nincs ilyen.

Akikkel foglalkozni fogsz a tanfolyam után, még örülni is fognak mert szt gondolják, nem egy iskolából éppen kikerült tanáruk van. Azzal hogy kicsit idősebb vagy, komolyabbnak, tapasztaltabbnak gondolhatnak azok akik hozzád fordulnak.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Lorevi)
ma 09:52
Tanulni sosem idiótaság:))
ma 09:50
Sziasztok! Emberekkel foglalkozom és nagy vágyam volt pszichológusnak lenni, de mivel középiskolában nem tanultam olyan jól és utána elmentem dolgozni, így jelenleg ha egyetemre szeretnék menni, ahhoz újra kellene érettségizni plusz emeltezni. 38 éves vagyok, tehát nem tyű de fiatal. Találtam egy képzést és az lenne a kerdes hogy volt e aki esetleg részt vett rajta vagy mennyire elfogadható ez a mai világban!? Az omniverzum életút és lélekút tanácsadó képzése, amely 2 éves és tanúsítványt ad. A legfobb célom az emberek megértése jobban. Ez lehet segítene benne... jöhet hideg meleg, bírom. 🙂

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook