Szerintetek idiótaság? (beszélgetés)
Az emberek megértése jó dolog, de hogy erre fel tudsz-e építeni egy vállalkozást, az más tészta. Mivel viszonylag kevés embert érdekel az önismeret, önfejlesztés, és sok hasonló vagy hasonlónak tűnő (az átlagemberek szemében) szolgáltatás van, viszont az átlag ember egyre kevesebbet költ nem létfontosságú dolgokra.
Ráadásul minden ember más, tehát olyan soha nem lesz, hogy "megérted az embereket" :) De sok sikert, bárhogy is döntesz!
Tanulj csak, azt sohasem késő!
Nem letörni szeretném a lelkesedésed, csak gondold meg jól, hogy mit vállalsz ezzel a tanfolyammal.
Ahogy olvastam ez szemeszterenként 180 ezer forint. Két évre 720ezer.
Saját, belső vizsgáik vannak. Ez államilag nem elismert szakmai képzés. Kapsz egy tanusítványt, hogy végeztél egy ilyen tanfolyamot.
Gondolom coach képzés lehet.
Nem idiótaság szerintem, ha államilag elismert.
Amihez kedved van, sosem késő belevágni.
Egyébként mit dolgozol most? Milyen jellegű munkád van?
Én úgy gondolom, bármilyen képzésen részt vehetsz. Kérdezd meg, a tanfolyam korhoz kötött-e. Szerintem nincs ilyen.
Akikkel foglalkozni fogsz a tanfolyam után, még örülni is fognak mert szt gondolják, nem egy iskolából éppen kikerült tanáruk van. Azzal hogy kicsit idősebb vagy, komolyabbnak, tapasztaltabbnak gondolhatnak azok akik hozzád fordulnak.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- "Te nem dolgozol, ezért én zajonghatok"- monjda anyám. Szerintetek?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- "Hála pénz" Szerintetek normális, ha egy orvosnak hála pénzt adunk? Milyen alapon adsz pénzt egy orvosnak?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?