Nővérem tegnap este nagyon sokat hányt. Most pedig szinte csak vér volt a széklete, nem akar orvoshoz menni! Mi baja lehet? (tudásbázis)
Szia!
Mi lett a nővéreddel? Eljutott orvoshoz?
Ha valaki gyomorból vérzik,és végighalad az emésztőrendszeren,annak SOSEM ÉLÉNKPIROS A SZÍNE.Az emésztett vér,vagyis sötétbarna-fekete színű.Ha hányásnál élénkpiros,az tuti gyomorból jön(valószínű fekély)
Élénk piros lehet aranyértől,(ha megreped az ér fal)
1-2dl-vérvesztésbe nem lehet belehalni(véradáskor 4dl vesznek le) A vérzés függ az aranyér nagyságától.Viszont ajánlom a mielőbbi orvoslátogatást,mert vérezhet akár tumor is.(végbél,vagy vastagbélen lévő)
Akár mi is az nem játék!!!!!!!!
Szia!
Nekem volt nagyon durva aranyerem, kis hijján megmütöttek, de nem kakiltam vért, csak vérzett körülötte!!!!!!
Ez, nem aranyér!!!!!!
Bizony bizony...én is ezért mondom.
Ha közben szépen vérzik befelé akkor nagyon csúnya vége lehet...
nem tudom mire vársz! hívd fel a mentősöket, s kérdezd meg az ő véleményüket is, ők sem fognak mást mondani.
nehogy késő legyen, mert akkor egy életen át furdallni fog a lelkiismeret, hogy segíthettél volna
Azonnal mentő és orvos...ez nem játék...1-2dl vér az igen sok.
Vagy gyomorvérzés vagy bélvérzés....végzetes lehet.
AZONNAL BE!!!!
Nem akarom az elottem szolokat ismetelgetni, de ORVOST AZONNAL, kulonben meghalhat.
Jelentkezz, ha van valami hired, ami remelhetoleg egy orvosi diagnozis es megnyugtato kilatasok egy korhazban.
Én is egy hasonló esetről tudok, egy pasinak ezek a tünetek el lettek hanyagolva, és sajnos már nem él.
Nem akartam túlzottan megijeszteni a kérdés feltevőjét, de igaz.. inkább megijesztem, mint baj legyen. :S
Ezzel nem szabad játszani. :(
azonnal hívni kell az ügyeletet!!!
Evett valamit vagy szed valamilyen gyógyszert?
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Zöldszínű a 2 hónapos fiam széklete kb 8 hete ez normális?
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?