Egész este együtt vagy egy kedves sráccal..Jól érzitek magatokat, majd hazakísér DE csak elváltok és nincs csók.... (beszélgetés)
A mulya szó értelmét tudom, de nem tartom magam annak.
Egyébként írtam a srácnak ;) és válaszolt. Remélem lesz ebből vmi...
Ezt a mulyázást most nem vágom
De azért köszi :)
Sztem meg nem kell furfangosan, véletlent intézni...:D
Ha már haza akart kísérni, meg ilyenek, akkor tuti tetszel neki, úgyhogy elég ha simén megmondod, vagy leírod e-mailben, hogy mit akarsz, és kész.Nem fog ragadósnak, meg túl rámenősnek gondolni, elhiheted!!!:)
...csajok, támogassátok már ezt a nőt. Csodálatos alkalom, hogy pasit válasszon. Ha kicsit muja is, majd felkavarja.
Én neki szurkolok...
Igazából gondoltam rá, hogy írok majd neki mailt, de beparáztam, hogy azt fogja gondolni, h ragadok és rámenős wagyok.
De az jó jel, hogy elhívott magával erre a 2 hétre magával? Nem? Csak a munkám miatt el kellett utasítanom.. Meg hogy nézett volna ki, hogy elmegyek vele nyaralni, úgy hogy először beszélgettünk úgy igazán..
Komolyan mondom, visszasírom azokat az időket amikor ezek a gondok voltak a legnagyobbak az életembe.... (de csak ezért semmi másért):)
Ennek a korszaknak is megvolt ill. megvan a maga szépsége.
De hogy a problémánál maradjunk, szerintem biztos most óvatosabb a srác, hiszen írod, hogy egyszer már lekoptattad.
Mi lenne, ha Te kezdeményeznéd a csókot?
Még nem volt világos akkor, hogy mit is akarok! De most már biztos tudom, hogy nekem Ő kell :) És ezt ráadásul most tisztázni se tudom vele, mert elutazott és csak 2 hát múlva jön haza.
De mit mondtok? Én keressem őt ha hazajött vagy várjam hogy jelentkezzen?
Teljesen egyetértek Veled! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Annyira beszédes tud lenni a mimikánk, hogy nem lehet nehézség csak szavak nélkül is kifejeznünk, ha a másik szimpatikus és tetszik a számunkra.
Persze nem akarásnak nyögés és utólagos töprenkedés lehet a vége...:-)))))
Akkor mondjuk megkérdezném, hogy mi a fészkes fenének is voltál egész este együtt egy kedves sráccal, ha egyébként elképzelésed sincs a folytatásról....????
Ja, hogy már értem, szerinted a csókot a srácnak kellett volna kezdeményezni.....????
Na ilyen alkalommal úgy látom meghal a női emancipáció...:-))))))