Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a legnagyobb hülyeség, amire az emberek büszkék? fórum

Mi a legnagyobb hülyeség, amire az emberek büszkék? (beszélgetés)

1 2 3
79. andilaci (válaszként erre: 77. - TiniTitán0213)
márc. 5. 20:30
Atya ég mennyi ilyen pasi van::::)
78. srcrss (válaszként erre: 77. - TiniTitán0213)
márc. 2. 20:03
🤭
márc. 2. 19:36
Az egyik munkatársam 1 kövér, impotens, lúzer aki egyfolytában dicsekszik a kamú hóditásaival. Hollót még életében nem volt nővel.
76. boldogzokni (válaszként erre: 71. - Lady Lavender)
márc. 1. 11:07
Akin én látható Gucci márkajelzést látok, vagy ilyen tipik mintát, azt én inkább már lefelé sorolom. Nekem inkább szánalmas a villogás, hiába büszke a kiposztoló, a társadalom nagyrésze nem elismeri, hanem elítéli.
75. boldogzokni (válaszként erre: 58. - Xochipilly)
márc. 1. 11:05

Nem kell ezeket összehasonlítani, sem fájdalomban, sem felgyógyulásban, mert két sima szülést sem lehet összehasonlítani, nemhogy a sima szülést a császárral. Se egyik oldal, se másik oldal se nem jobb, se nem rosszabb általánosságban, mindegyik lehet jó is, rossz is.

Amúgy sem verseny, kinek fájt jobban...

74. 7454c77428 (válaszként erre: 58. - Xochipilly)
febr. 28. 13:12
ez tényleg hülyeség,inkább fulladjon meg a gyerek?
73. Lady Lavender (válaszként erre: 72. - Lady Lavender)
febr. 28. 11:27
..kent
72. Lady Lavender (válaszként erre: 71. - Lady Lavender)
febr. 28. 11:26

Mondon ezt markahivo. En azert valasztom, mert bevalt, nem villogni.

Az Aldis WC papir szerintem a legjobb, de nem feszitek mellette egy poszton, mint egy Nemetorszagbol leselejtezett kuplungos auto mellett.

febr. 28. 11:18
Es a temahoz: mar mas is mondta. Gucci meg BMW, amit kapott vagy utana leultettek erte.
70. Lady Lavender (válaszként erre: 34. - Panna.33)
febr. 28. 11:14

En egeszsegesen etkezek, jogazok, ha a csipom nem adja be a kulcsot, futok (ev kihagyassal is az 5 km megvan). Ha a fulem nem lenne kaka, visszamennek uszni. Km-t nem szalomtam, de legutobb egy oran at mentem atlag tempoban megallas nelkul. De mellette pialok, cigizek.

Szerintem egy feltekeny ferfi fog a busz ele lokni, vagy kiesek a csuszos felulet miatt mikor a lehetetlenre tervezett ablakot tisztitom. Esetleg megis ongyilkos leszek.

febr. 27. 23:58
Arra hogy ostobák, és még csak észre sem veszik! 😐👈 🏆
febr. 27. 23:10
Es nagy reszt a sajat frusztraciojuk.
febr. 27. 20:52
Neha az embereknek semmi mas nincs, csak valqmi hulyeseg. Azt el kell venni?
febr. 27. 17:47
nemesi, úri származás
febr. 27. 17:40
A csillagjegyük
febr. 27. 17:36
A durranós kipufogójú motorjuk
63. globus (válaszként erre: 59. - B60a6a01da)
febr. 27. 14:10
Nevetnem kell, ha ilyent látok. Folyik a nyála, levegő után kapkod, majdnem megfullad, köhög,könnyezik, de eszi bőszen tovább, mintha kötelező lenne 😁
62. Panna.33 (válaszként erre: 38. - Boldogzokni)
febr. 27. 14:00
Igen, erre gondoltam. 😊
febr. 27. 01:35
hat hulyesegre velemenyem szerint senk nem lehet buszke!
febr. 26. 15:16
magukra
febr. 25. 22:01
Van, aki arra büszke, hogy ő milyen csípősen eszik.
58. xochipilly (válaszként erre: 41. - Boldogzokni)
febr. 25. 20:32
Az se normális, aki császárral szeretne szülni. Nem feltétlenül nehezebb a felgyógyulás mint egy gátseb után, de nekem pl. mind a kétszer fájt minden mozdulat a varratok kiszedéséig. A sok hülye PTSD-s meg osztja az észt, hogy a hozzám hasonlók "nem is szültek"
57. Channa* (válaszként erre: 33. - Xochipilly)
febr. 25. 17:51
Ilyet még sosem hallottam. Ez valami új jelenség, régen nem volt ilyen...
56. Channa* (válaszként erre: 21. - Hpetra22)
febr. 25. 17:50

Hát nem tudom...

Gáspár Kata, Tarján Zsófi, Szinetár Dóra?

Kate Hundson, Jamie Lee Curtis, Drew Barrymore, Robert Downey Jr.?

És még sorolhatnánk?

Nem a Gáspár lányokra és Zámbó Krisztiánra kell gondolni;)

febr. 25. 16:01

Hogy ha valaki valami tapasztalatlan dolgot kerdez peldaul csak itt a hoxan, akkor jonnek ra a "te ezt komolyan gondoltad??" es egyeb becsmerlo, kritizalo, teljesen feleslegesen pocskondiazo hozzaszolasok.

Ilyenkor a megmondoember nagyon buszke arra, hogy megmondta neki a tutit. Csak tudnam miert. :(

febr. 25. 15:53
Ha arra büszke valaki, hogy a másfél éves gyerek önállóan kezeli a tabletet, telefont. Vajon a digitális autizmusára is büszke lesz? Vagy a tanulási nehézségeire és viselkedésbeli problémáira?
53. barackmag* (válaszként erre: 29. - Shukran)
febr. 25. 13:39
az ecserin minden(is) kapható, diplomátol vadászengedélyig.
febr. 25. 13:08

Amúgy apám arra volt büszke, hogy három gyereket adott a társadalomnak, akik mindig dolgoznak.

Hát elég érdekes kijelentés volt ez részéről. Ha valakivel beszélt, akkor mindig megjegyezte, hogy ő meg anyu megérdemlik a nyugdíjat, mert mindhárom gyerek milyen sokat dolgozik.

Meg olyanokat is mondott másnak, hogy mindhárom gyereknek szakmát adott a kezébe.

Ezektől a kijelentéseitől falnak tudtam menni.

51. truxovics (válaszként erre: 21. - Hpetra22)
febr. 25. 13:04
Kedvencem sóherék gyermekei :D
50. 55Judit (válaszként erre: 48. - Amaunet)
febr. 25. 13:02
lehet valaki azért is megszállottja a munkájának, mert az a hobbija is. Játszik folyamatosan. Ilyen a fiam is. Nagyon élvezi amit csinál.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook