Mi a legnagyobb hülyeség, amire az emberek büszkék? (beszélgetés)
Nem kell ezeket összehasonlítani, sem fájdalomban, sem felgyógyulásban, mert két sima szülést sem lehet összehasonlítani, nemhogy a sima szülést a császárral. Se egyik oldal, se másik oldal se nem jobb, se nem rosszabb általánosságban, mindegyik lehet jó is, rossz is.
Amúgy sem verseny, kinek fájt jobban...
Mondon ezt markahivo. En azert valasztom, mert bevalt, nem villogni.
Az Aldis WC papir szerintem a legjobb, de nem feszitek mellette egy poszton, mint egy Nemetorszagbol leselejtezett kuplungos auto mellett.
En egeszsegesen etkezek, jogazok, ha a csipom nem adja be a kulcsot, futok (ev kihagyassal is az 5 km megvan). Ha a fulem nem lenne kaka, visszamennek uszni. Km-t nem szalomtam, de legutobb egy oran at mentem atlag tempoban megallas nelkul. De mellette pialok, cigizek.
Szerintem egy feltekeny ferfi fog a busz ele lokni, vagy kiesek a csuszos felulet miatt mikor a lehetetlenre tervezett ablakot tisztitom. Esetleg megis ongyilkos leszek.
Hát nem tudom...
Gáspár Kata, Tarján Zsófi, Szinetár Dóra?
Kate Hundson, Jamie Lee Curtis, Drew Barrymore, Robert Downey Jr.?
És még sorolhatnánk?
Nem a Gáspár lányokra és Zámbó Krisztiánra kell gondolni;)
Hogy ha valaki valami tapasztalatlan dolgot kerdez peldaul csak itt a hoxan, akkor jonnek ra a "te ezt komolyan gondoltad??" es egyeb becsmerlo, kritizalo, teljesen feleslegesen pocskondiazo hozzaszolasok.
Ilyenkor a megmondoember nagyon buszke arra, hogy megmondta neki a tutit. Csak tudnam miert. :(
Amúgy apám arra volt büszke, hogy három gyereket adott a társadalomnak, akik mindig dolgoznak.
Hát elég érdekes kijelentés volt ez részéről. Ha valakivel beszélt, akkor mindig megjegyezte, hogy ő meg anyu megérdemlik a nyugdíjat, mert mindhárom gyerek milyen sokat dolgozik.
Meg olyanokat is mondott másnak, hogy mindhárom gyereknek szakmát adott a kezébe.
Ezektől a kijelentéseitől falnak tudtam menni.