Mi a legnagyobb hülyeség, amire az emberek büszkék? (beszélgetés)
Amúgy apám arra volt büszke, hogy három gyereket adott a társadalomnak, akik mindig dolgoznak.
Hát elég érdekes kijelentés volt ez részéről. Ha valakivel beszélt, akkor mindig megjegyezte, hogy ő meg anyu megérdemlik a nyugdíjat, mert mindhárom gyerek milyen sokat dolgozik.
Meg olyanokat is mondott másnak, hogy mindhárom gyereknek szakmát adott a kezébe.
Ezektől a kijelentéseitől falnak tudtam menni.
Meg a három műszakban túlórázók, a "nyakkendős" 12 órázók és mindenki, aki több időt tölt a munkahelyén, mint a munkaidő.
Nem hiszem, hogy ez büszkeség. Ha már ezt a szót használjuk, akkor inkább az eredményeikre büszkék, mert ezt a túlmunkát a családjukért választják.
Ez rémes.
De tudod, hogy ezt mi okozta? Annak az elterjedése, hogy voltak olyan orvosok, akik indokolatlanul is császároztak, ha az anyuka úgy akarta. Mert pl nem akart "kitágulni", vagy korábban akarta megszülni a gyerekét, hogy ne hízzon tovább és ne nyúljon ki a bőre... és ilyen baromságok. Volt az a pénz. Nem tudom, manapság hogy van ez.
Értem én, csak nem ez a kérdés.
Te büszke voltál, mikor sikeresen leérettségiztél vagy szakvizsgáztál? Jogosan voltál büszke, mert végigcsináltál x évet tanulással? Szerintem igen.
Volt egy főnököm, nem ivott, nem dohányzott, de ötven körül elvitte a gégerák.
Öregapam egész életében talpas Syphoniát szívott majdnem kilencven évig élt.
Ha az ember próbál egészségesen élni, az mindig jó, de nem garancia sajnos.
en härmat...
legyek rä büszke?
az egyetem fontos dolog.
pallerozta az elmemet...
Igazad van! :-D
(És most nem fogom Tőled megkérdezni, hogy neked van-e diplomád, se azt, hogy "semmitérő"-e, ha van. Hiszen a jelenlévők mindig kivételt képeznek.)
"Manapság sok a semmitérő diploma."
Na ja, pláne, ha a vidámparkban lövi az illető,
olyan négypálcikásat.🤣
1. Sok ostoba diplomással találkoztam.
2. Irritáló banyák, akik arra büszkék, hogy uncsibuncsinak két diplomája is van. 🤣
3. Manapság sok a semmitérő diploma.