Mi a legnagyobb hülyeség amit a fogyásról hallottál? (beszélgetés)
elég sok van, kb az elmúlt 10 percben 20 ilyen hozzászolást olvastam.
-nem eszek egyáltalán szénhidrátot, csak főzeléket és lisztel habarom be
- 600 kalóriát eszem, olvadnak a kilók (vagy inkább kiéhezteted a szervezetet és elájulsz majd valahol...)
-2 nap alatt - 3 kiló (ami víz de sebaj, ő már zsírt égetett!)
Ha már valaki fogyókúrába kezd, akkor olvasson utána a neten, vagy vmilyen újságban vagy akármi és akkor rájön, hogy életmódváltás nélkül nem megy. De amíg azt se tudja, mik az alapszabyálok nincs cukor, nincs fehérliszt addig magyarázhatod neki... és az emberi táplálékokkal is közelebbről kéne megismerkedni, hogy miket is tartalmaznak.
Szinte csak hülyeségeket hallottam/hallok...
A diéták 99%-a, a különböző tapaszok, szerek, turmixok stb..
Hogy lehet csokit-csokival enni bármikor és bármeddig , amennyiben mást nem eszel mellé.
A mérleg--és a ruhák derékbősége szerint-- viszont ez óriási tévedés!
hogy csak le kell szívatni azt a fránya zsírt és akkor minden okés. A nagy izét, azt!
:(
Vagy folyamatosan keserű ízű valamit szopogatni, hogy még az élettől is elmenjen a kedved. :(
Ez a szőrtelenítőkrémek ellenreklámja :)))))
...avagy,ha nem szőrtelenítesz,lefogyhatsz,
ha szőrtelenítesz,kövér maradsz...!! :))))
Aki azt hirdeti hogy egyél meg mindent amit csak megkívánsz, mert a zsírszaporulat valamilyen fajta hiányállapot jele, és a szervezet megérzi mi az amit kíván, mert abból van hiány....no most akkor nekem jogosan jár a napi 2 üveg nutella, mert folyamatosan úgy érzem arra van kiéhezve a szervezetem??????
Érdekes, nem fogyok, pedig megadom neki ami jár....