Első körben biztos h bankba mennék, h adjon meghatalmazást halál esetére. Aztán lehet minden mást szépen sorban. Aztán jöhet a végrendelet, akkor nincs civakodás
Nehez ugy. Az ex- parom tesoja is pumpol folyton, es vilag eleteben nem dolgozott.
Az apjuk egy szerenszejatekos drog dealer volt, aki elvert egy egesz hazat. Jo pelda nem volt elottuk.
Az en exem most befogadott egy garzonba, mert meg vagyok szorulva.
De kozben azt mondja, hogy tobbe szoba nem all az occsevel, mert o mindig csak kihasznalja. Ami igaz. Az en csaladom tobbet segitett neki, mint a sajatja.
Édesanyám 75 éves,hála Istennek jó egészségnek örvend,nagyon szép nyugdíja van. Én egy városban élek vele,mindenben segítem és támogatom,de a Testvérem aki 160 km-re lakik állandóan bántja,csúnyán beszél vele és anyagilag is kihasználja,amiket kezdek nagyon nem tolerálni. Anyu nem akarja hogy közbe szóljak,nem is fogok,de állandóan ezt hallgatom. Egy gyönyörű luxus házban él,amit még Édesapám hagyott rá,sajnos 15 éve halt meg,folyton nyaggatja Anyut,hogy adja el a házat mert: "minek neki akkora ház" meg a "luxus",szerintem pénzt akar belőle. Csak hogy Anyukám már nem bírna egy költözködést,ragaszkodik a megszokott kis életéhez,a megszokott házban. És itt vagyok én,aki kiállok mellette,hogy ne adja el és ezen megy a vita köztük állandóan. Nagyon sajnálom Anyukámat,de nem merek közbe szólni,mert a végén én leszek a hibás,annyira ragaszkodik a Fiához. Úgy is ketten fogjuk örökölni,már előre félek milyen cirkusz lesz a hagyatékon. De ezt az állandó panaszkodást sem bírom már,mit tehetnék ez ügyben?