Van itt, akinek bruttó 1 millió Ft felett van a fizetése? Mi a munkátok? (beszélgetés)
🤣 de jó volt!
Kellenek a vicces fórumok.
38. évet 141-gyel fejeztem be, utána jött emelés.
Most nem panaszkodom. Igaz, akkor se, különben nem csináltam volna 😀
Vannak itt többen, akik személyesen is ismerik egymást, illetve sokan itt vagyunk nagyon régen.
Egy olyan meg végképp ne várjon konkrét választ, aki még a felhasználó nevét sem vállalja.
Írja ki felhasználó névvel a kérdést és legyen ő az első, aki megadja a választ.
Lehet, hogy többen csatlakoznának hozzá, de így nem.
Pályát módosítana például.
Többnyire felhasználó névvel vagyunk itt, aligha beazonosítható az, aki személyes adatokat nem osztott meg!
Nekem nem sikerült a linket megnyitnom;)
De ahhoz, hogy kormánytisztviselőként ennyit keress, sok éves munkaviszony is kell, ha jól tudom. Ott is bértábla van, ugye?
Állami szférába engem nem tudnak megfizetni IT-n sem, pedig mindenem meglenne egy elég magas kategóriához a bértáblán, azaz végzettségem és munkatapasztalatom is.
Simán lehet, hogy csak annál a minisztériumnál nem voltak jók a fizetések ezen a területen. Nem értek ehhez a szférához.
De még ez sem elég, ahhoz, hogy tuti legyen a válasz, mert egyebek is kellenek hozzá a végzettségen kívül.
Kell a végzettségen kívül a szaktudás, a tapasztalat, a megfelelő szféra.
Egy kezdőnek nem igen adnak ennyit, bár már sokszor hallok olyat, hogy már az egyetem elvégzése közben vállalt gyakorlatra is szép fizetés kapnak egyes helyeken.
Több ismerősöm pl. az SAP-nél gyakornokként megkeresi az átlagbér dupláját, IT területen.
Egyébként IT-n lehet keresni az 1 millán felül is, de ahhoz valóban kell némi tapasztalat is és szerintem ismeretség sem árt.
Tele van a Hoxa miniszterekkel, államtitkárokkal, bankigazgatókkal, brókerekkel, focistákkal és egyéb sportolókkal.
Ők a te embereid. Csak várj türelemmel, majd jelentkeznek. 😂
További ajánlott fórumok:
- 3 gyerekesek, igaz az, hogy a fizetésetek bruttóját megkapjátok kézbe?
- C ill. D osztályba tartozó közalkalmazottnak kb. mennyi a bruttó fizetése?
- Mennyi gyesre számíthatok? Bruttó 90e, nettó 70e a fizetésem. Bruttó v. nettó alapján számítják?
- Volt már olyan, akinek nem akarták kifizetni a fizetését, vagy szabadságát?
- Mennyi lehet a bruttó fizetése egy bérleszámolónak?
- Van akinek a bank lakáshitel miatt vonja a fizetése x %-át?