Van itt aki egyetemista?Kérdeznék (beszélgetés)
:DD
Hát én már nem is tudom. De nem is kell. Kár volt beleszólnom. Úgysem értek hozzá. Kivételesen :DDD
Nekem az volt, a jelszó mert úgy volt, hogy kaptunk egy jelszót és az volt a feladat elsőnek, hogy felmenni a neptunra és megváltoztatni a jelszavunkat titkosra amit csak mi tudunk
Mi azt kaptuk meg beíratkozáskor
Szerintem az sem, mert a jelszó mindenkinél a születési dátum :DDD
Viszont most néztem, valami vonalkódot adnak, amivel a diákigazolványt lehet intézni a Neptunon belül.
jaj tényleg
a jelszót adják meg akkor:)))))
tényleg:)
Bár nem, hülyeséget beszélek.
A Netun kódot kiküldte az egyetem abban a levélben, amiben tájékoztattak a felvételről.
A beiratkozásnál valami mást adnak, amiben a Neptunban tovább lehet haladni. Azt hiszem. Lényeg, hogy Neptunkódunk már van.
gondolom ezek lesznek az óráid
de ez a tantárgyfelvétel szempontjából nem érdekes
amikor fel lehet venni akkor úgy is listázni fogja azokat amiket fel kell venned
nem Te találod ki magadtól, hogy vajon melyiket kell felvenned
na, én is ETR-be nyomom az ipart...
ha felvettek, küldenek levelet és tájékoztatót, amiben benne lesz ez EHA kódod és a jelszó is, amivel be tudsz lépni...ez 6db számjegy szokott lenni, ezt érdemes megváltoztatni azonnal ahogy belépsz olyanra, amit megtudsz jegyezni.
Neptunkóddal tudsz belépni a neptunrendszerbe ahol felfogod tudni venni a tárgyakat.
A neptunkódot pedig akkor kapod meg ha már felvettek.
Nem tudom mi az a neptun:(((Bocsi de tényleg gőzöm nincs
Légyszike nézze már meg nekem valaki ezt, hogy amit nézek akkor nem így lesznek az órák? itt nézem ehhez is igazítom majd a napom
1.félévet néztem akkor ez nem is érdekes??
Szia!
Kérdezz én egyetemista vagyok. Épp szakdolgozatírás közben pihenek. Ha tudok segítek. Szia
Nálunk egyébként majd valamikor szeptemberben(végén) lesz tantárgyfelvétel
egyébként neptunkódod van már?
További ajánlott fórumok:
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Mit gondoltok az egyetemistákról?
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Szemüvegesektől kérdeznék!
- Főiskolások, egyetemisták segítenétek?