Van aki szakmabeli, és ismeri a Szondi tesztet?Mit lehet tudni az értékelésésről? (tudásbázis)
kitűnő összefoglalás
ha csak érdeklődés szintjén érdekel, akkor elég, ha ezt elolvasod.
Érdekelne, hogy melyik képen, milyen beteg látható....Ebben tudna valaki segíteni? és hogy honnan tudom netről megszerezni az összes képet, ami a tesztben van? már kerestem,de csak egy pár képre bukkantam...
Azért érdekel, mert régóta érdekel az emberi psziché, ugyan nem tanulok e témáról, de vannak témák, amik foglalkoztanak. Most kiváltképp ennek a tesztenek a működési elve... Bár kicsit furcsának tartom.. És ha egy normális emberrel csináltaják meg a teszetet? ő is csak beteg emberek közül tud választani, akkor mi a helyzet? azonosul vele?
Nemcsak abból áll... Az én autista Kisfiamnak is csináltak szondi tesztet, és azt mondták ott, mert én is csak ezekről az arcokról tudtam, hogy nemcsak az arcokból áll a Szondi teszt, hanem képességfelmérésből is...
De többet nem mondtak Róla, azt mondták, hogy kérdezzem meg a gyógypedagógusait, majd Ők elmondják, de valahogy pont akkor mindig a feledés homályába merül a kérdés...
További ajánlott fórumok:
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- Teszvesz! Szerinted is jár "ezért" negatív értékelés?
- Szerintetek van ennek a videónak valóságalapja vagy csak a leendő szakmabeliek rémisztgetésére találták ki?
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Kitöltöttem egy önismereti tesztet és az értékelést személyesen szeretnék elmondani. Bízhatok benne?
- Hol lehet a neten angol tudasszintet felmero tesztet talalni (ahol ertekeles is van)?