Hol lehet a neten angol tudasszintet felmero tesztet talalni (ahol ertekeles is van)? (tudásbázis)
Szia!!
Köszi, bár nem nekem írtad, de én megkerestem neten, és le is töltöttem, tényleg jónak tűnik...
Szerinted, magamtól, ha itthon tanulok, az alapfokút le tudom tenni? Tényleg, mennyire nehéz az alapfokú angol vizsga? Tudom hogy sok helyen lehet vizsgázni ma már, de hol érdemes, ahol nem annyira kötekednek az emberrel:)??
Dohár Péter: Kis angol nyelvtan c. könyvét keresd meg a neten (még jobb, ha megveszed), én nála tanultam angolul ebből a könyvből. Szuper!!!
Több évi máshol (nem)tanulás után nála kötöttem ki és fél év alatt eljutottam a sikeres nyelvvizsgáig!
Sziasztok!
Én a www.angoloktato.hu oldalra regisztráltam, innen anyagokat és feladatokat is kapok, amit ellenőriznek.
szabad megkérdezni milyen szinten kellene?
Nem tudom ismered-e az English grammar in Use c. nyelvkönyvet elég drága van vagy 5000 ft is, de ahhoz van cd és nyelvtani feladatokat tartalmaz és amikor 10 feladattal készen vagy kijavítja és megmutattja a hibáidat
Hat, sajna en olyat sem ismerek. Viszont nagyon szeretnem tesztelni magam, de csak igy magamnak.
Remelem valakinek lesz otlete!
További ajánlott fórumok:
- Teszvesz! Szerinted is jár "ezért" negatív értékelés?
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Segítene valaki a terheléses cukor és inzulin vizsgálatom eredményének értékelésében?
- Van aki szakmabeli, és ismeri a Szondi tesztet?Mit lehet tudni az értékelésésről?
- Kitöltöttem egy önismereti tesztet és az értékelést személyesen szeretnék elmondani. Bízhatok benne?