Van aki félt a repülőn való utazástol és mégis kipróbálta? Milyen volt? (beszélgetés)
Mennyivel hamarabb nem szabad enni inni? Azt mondték mielőtt felszáll valaki előtte 2 órával már ne egyen.
Volt aki ettől függetlenül rosszul volt?Tényleg olyan mikor felszáll és leszáll mikor liftber vagy? Vagy rosszabb?
féltem a repülőn, de nagyon vártam mert szerettem volna kipróbálni milyen,
a fel- és a leszállás volt kicsit kellemetlen, de így is nagyon jó volt,
bár nem tudom mire irányul a félelmed, ha arra hogy esetleg baj történik, akkor arra ne gondolj, hiszen autóban, vonaton, buszon, villamoson, biciklin, motoron, sőt gyalog is, bárhol történhet baj,
és akkor ezzel az erővel ki se szabadna mozdulni a lakásból, mindamellett, hogy ott is van sok veszélyforrás
mindegyikre tudnék példát, de szerintem Te is
ne félj, inkább az újdonság izgalmával készülj a
repülésre
En egyszer nagyon feltem a repulestol, olyan rossz allapotban voltam viszont, h azt mondtam, vesziteni mar nem fogok.
Semmi bajom nem lett.
Amugy a repules pont olyan dolog, h azert felelsleges felni, mert ugysem rajtad mullik. Akkor meg minek felni?
Feljunk az autovezetesi vizsgan, meg mashol ahol rajtad mullik a vegkimenetel!
Én féltem, többször voltam azóta Londonban, (egyszer gyerekkorban Berlinben, 10 évesen, akkor nem féltem a repülőn). Felnőtt fejjel már igen.
Arra jöttem rá, hogy 2 órán át végülis nem lehet rettegni, szóval valahogy lenyugodtam, de csak azt vártam, hogy mikor lesz már vége.
Nem szeretem, de másképpen még körülményesebb lenne kijutni a testvéremhez.
Másodpercenként kb. 5700 gép száll le és fel a világon...
Csak Magyarországon átlagban naponta 6-7-en veszítik el az életüket közlekedési balesetben...
Melyik a kockázatosabb?
Persze amikor az ember hozzátartozója egyik nap hazatér közel 20 órás repülôút után, másnap meg 150 ember szörnyet hal... :(
Én féltem nem attól, hogy lezuhan, hanem magától a bezártságtól.
Sokáig kerestem olyan könyvet, amit elég izgalmasnak találtam, hogy elterelje a figyelmem.
Egyébként ha nem tengerentúlra utazol, gyorsan elrepül szó szerint az idő. A beszállással sok idő elmegy, nincs nagyon idő gondolkodni, elmondják mennyi az utazási idő, hol a mentőmellény, azzal mit tegyél, hol az oxigén maszk, hogy használd, kinek hogyan segyts, hol vannak a vészkijáratok. Időközönként bemondják hol tartotok az utazásban, mennyi a külső hőmérséklet, milyen magasan repültök.
Annyira utáltam a bezártságot, metró helyett inkább gyalog mentem. Többször túléltem a repülést, valahogy át kell az agyat programozni, valamit, valamiért. :)
Nekem nem volt soha gondom, se le, se felszállással. Felszállásnál szopogass cukorkát.
További ajánlott fórumok:
- Félek az utazástól.
- Ki utazott mostanában repülőn? Van pár dolog, amit nem tudom, kitől kérdezzek...
- Féltem, féltettelek, de mégis bíztam Benned!
- Ha egy webáruházban akciós áron van valami feltüntetve, a kosárba tétel után mégis az eredeti ára van, akkor mi a teendő?
- Van barátnője, mégis az én páromra féltékeny. Szerelmes lenne belém?
- Mit tegyek, még csak ismerkedési fázisban vagyunk, mégis minden nőre féltékeny vagyok?