Féltem, féltettelek, de mégis bíztam Benned! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Féltem, féltettelek, de mégis bíztam Benned!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen még egyszer a gratulációt Mindenkinek! :)
A Csajszik között tényleg nem tudok különbséget tenni, legalábbis szeretet szempontjából biztosan nem, imádom Őket és Ők a legfontosabbak a számomra! :)
Kedves gabb!
Az apjukról semmi jót nem tudok írni. A nagyobbik Csajszim, Amira, egy kezemen megtudom számolni hányszor látta őt, a Pici pedig, ebből kikövetkeztethető hogy még kevesebbszer.. :( A "legszebb" az egészben, hogy olyan nagyon szerette volna Naomit (magát, hogy megszülessen), hogy mindent megígért nekem -ideköltözik Mo.-ra, itt fog dolgozni, velünk lesz minden nap, nem hagy magamra, mint az első terhességem alatt, stb. Ja, persze: láttam amikor 1 hónapos terhes voltam, aztán, amikor Mimike 1 hónapos volt! :( Sokáig emésztettem magamat miatta, de szerencsére az utóbbi időben jól alakulnak a dolgaim/nk és ezen is sikerült már túltenni magamat. Ja, és fél éve le sem sz*r bennünket, se nem hív és érdeklődik, se anyagilag nem gondoskodik a Csajszikról.
Ennyit róla!
Gratulálok a Lánykáidhoz!!!
Ismerős érzés kerített hatalmában,mert ugyan így vívódtam Én is,de hála istennek semmi különbséget nem teszek a fiacskáim között mind a kettőt imádom!
Gratulálok a kis angyalaidhoz, és nagyon klassza a szüléstörténeted! :)))
A második babócánnkal én is így jártam, nem hitték el, csak nekem a fojosón kellett sétálnom...ennyit a nővérekről és a jóslófájásokról....
Gratulálok Mimike születéstörténetéhez!!!
Sokan példát vehetnének Rólad!!!
Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!Pussz!
Jajj de jó volt ezt olvasni....
Azon a részen elmosolyogtam magam, ahol írtad, hogy " pont az ő simogatására volt szükségem".. :D :D Éreztem a hangsúlyt, ahogy azt írhattad.. :D
Gratulálok a történethez, nagyon jó lett.. A két kis tündérhez meg még inkább gratulálok, hisz gyönyörűek, okosak, szépek, aranyosak.... stbstb.. MInt az anyukájuk! :D:D
Puszi :))
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a gratulációt és a jókívánságokat is!!!
Dóry: Nektek pedig millió puszit küldünk! :)
Gratulálok a gyönyörű kislányokhoz.
Jó egészséget kívánok a felnevelésükhöz.
Még egyszer Gratulálok!:)
Azóta Már Amira és Mimi is gyönyörű kishölgyek...:)
Te meg egy nagyszerű anya vagy!
Sok-sok Boldogságot kívánok továbbra is a kishercegnőiddel!:)
Nagyon kedves kis történet!
Gratulálok!
Kisebbik Gyönyörűségem, Naomi Niké születésének történetét szeretném megosztani veletek.
Ugrás a teljes írásra: Féltem, féltettelek, de mégis bíztam Benned!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- Az erő benned van!
- Írd le a benned kavargó érzéseket/érzelmeket egy szóval.
- Én le tudtam tenni a szenvedélybetegségem, abban bíztam ő...
- Pizzára tojást ütnék! Mikor tegyem rá? A többi feltéttel együtt vagy késöbb?
- Hol lehet kapni Salvus gyógyvíz permetet orrspray feltéttel?