Változatos, személyre szabható diéta (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Változatos, személyre szabható diéta
haliho!
éni smegnéztem a honalpot,elég jól hangzik:)csak árat felejtetek el ráírni...
Kedves Bettyboop!
Köszönöm a kedves leveled (és a kioktatást :)) de,
SAJNOS, hozzátéve, hogy a kor nem érdem, Én már akkor számoltam a kalóriát amikor még meg sem születtél, Én is komolyan kérdeztem a patikamérleget, mert:
4 adag= 120 caloria = 30 gr.
1 adag= 30 caloria = 7,5 gr.
Tudom, hogy vissza lehet szorozni, osztani, mérni, stb. De azt gondolom, hogy ha már adagokra van megadva, tudni kéne, hogy mikor, melyik ételből mennyi az adag? Tudom azt is, hogy kristálycukorból nem eszünk kanálszámra de mégis érdekel volna ez az "adag" téma! Nem mondom, hogy megbántottál, de nem is esett jól! Én a legmesszebb menőkig tisztelek Mindenkit aki ide beír és ez Nekem is jólesne! Tehát elköszönök Tőletek, és Mindnyájatoknak kívánok minden jót és sok sikert az életben! Üdvözlettel: Fiti
én elklezdtem a mai nappal!!!! :-)
Vasárnap jövök jelenteni!
ciao
Tényleg nem élcelődés volt a célom, komolyan írtam, amit írtam, mert kérdezted. Hogy nem tőlem? Gondoltam, elmondom, hogy hogyan lehet megoldani, talán a fórumok azért vannak, hogy megoszthassuk egymással tapasztalatainkat.
Egyébként nekem a te kérdésed tűnt élcelődésnek a "patikamérleggel", azért válaszoltam úgy, ahogy...
Ne haragudj, ha megbántottalak, megígérhetem, hogy ezután nem fogok válaszolni semmire, amit nem tőlem kérdeztél...
Megosztanád Velem a Ti fogyókúrátokat??
Előre is köszönöm!!!
Köszönöm a jótanácsot, de mit jelent az "1 adag"?
Mennyi az annyi?Mert ez így teljesen értelmetlen!Mindenkinek mást jelent az "1 adag"!!!??
Köszi, én is. Már tervezem a jövőheti programot:)
Rögtön elsőre nagy kelkáposzta evészetek lesznek.:)
A napi 5x-i étkezés ajánlott, mert úgy pörög az anyagcsere. Nem ismerem a 3 őrás diétát, itt nem csak az a lényeg,h 5x egyél egy nap, az sem mindegy, hogy mit és mennyit.
Végülis minden fogyókúra azon alapszik, hogy kevesebb kalóriát fogyasztasz el, mint amennyit a szervezet felhasznál, csak is ekkor lesz súly csökkenés. Az, hogy ki milyen módszerrel teszi ezt meg, az mindenkinek a saját ízlésén múlik.
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet változatossá tenni egy akadályversenyt?
- 30 000 Ft rezsi reális 2 személyre?
- Fogyás személyreszabottan
- 15hós kisfiam nem akar enni, pedig változatosan főzök, ki tudna tanácsot adni?3
- Tudna nekem valaki egy olyan személyre szabott diétát írni, amivel nyárig 10kg-ot letudnék fogyni?
- Egy hétre kellene 4 személyre könnyű, diétás menü. Ötletek?