Valakinek van tapasztala a Dormeo matraccal kapcsolatban? Tényleg jó? (tudásbázis)
Sziasztok,
nekem is jók a tapasztalataim, bár még csak most novemberben vettem egy 80X200-as Dormeo Memory 2+12-es matracot, máris annyira tetszik, hogy mivel lett párom, és neki is bejön, inkább veszünk egy kétszemélyeset. A hirdetéseknél megtaláljátok a 80X200-as hirdetését, mert szeretném eladni, hiszen mi lecseréljük. Csak két hónapot volt használva, és jóval olcsóbban odaadom, csak tudjuk lecserélni.
Irtó kényelmes, nem fáj rajta a hátam, és remekül alszom rajta. Ajánlom mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem Édesanyámék vettek nemrég, és amióta megvan azóta jobban alszanak, meg szeretik. Ilyen memoriás még a párna is, felveszi az ember testformáját, így nem aludja el az ember pl. nyakát, hátát.
Én jelenleg csak jót tudok róla mondani, rossz panasz még nem érkezett :)
További ajánlott fórumok:
- Bátyám és köztem tényleg túl szoros a kapcsolat, vagy ez normális és semmi beteges nincs benne?
- Kos nő - Ikrek férfi...tényleg "tiszavirág" életű kapcsolat?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Segítség kellene a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hüvelyben mérem, de tényleg 0,5 fokot le kell vonni a kapott eredményből?
- Mi a tapasztalat a ricinus olajjal kapcsolatban, tényleg nő tőle a haj?
- Mik a tapasztalatok a Dormeo Memosan Párna - memória párnával (ami 30x50cm) kapcsolatban? Tényleg olyan jó?