Kos nő - Ikrek férfi...tényleg "tiszavirág" életű kapcsolat? (beszélgetés)
Sziasztok, látom régóta nem írt ide senki...
Pár hozzászólást elolvastam.
Nálunk szintén az a felállás, hogy kos nő (én:)) és ikrek férfi. Két és fél éve vagyunk együtt, jelenleg az esküvőnket szervezzük. Egyikünk sem lobbanékony tüzes, talán én egy kicsit jobban, mint apárom. Nagyon jól kijövünk egymással. Egyszer volt egy komolyabb veszekedésünk a kapcsolatunk elején, de azóta szent a béke, persze van, hogy nem egyezik a véleményünk, de meg tudjuk beszélni.
Azt hiszem, hogy a kínai horoszkóp jobban illik ránk és a szerint tökéletesen összeillünk :)
Az asztrologia öregebb mint a keresztenyseg ! A Romai korban minden Romai csalad aki adott magara es volt lehetösege ,mikor megszuletett a csalad gyermeke/gyermekei rögtön horoszkopot csinaltatott az ujszulöttnek ! Mindezeket olvashatjuk a korabeli törteneszek munkaiban a csaszarok,hires hadvezerek eletrajzaiban stb
Ami erdekes hogy , a horoszkop nagyon sokszor valoban felterkepezte az elkövetkezö eletet az embereknek !
Persze hogy vannak hozza nem ertö vagy rossz asztrologusok , mint minden szakmaban :)
Viszont 1-1-jegynel annyira stimmel az alaptulajdonsagok milyensege , hogy nem lehet figyelmen kivul hagyni , szerintem.
Nem hinnem hogy , barki is ettöl vagy attol teszi fuggöve a kapcsolatat,hazassagat :)
Viszont nem baj szerintem ha az ember kb tudja mire szamithat es tisztaban van 1-1-jegy alapvetö tulajdonsagaival , ami sokat segithet elfogadni 1-1-embertarsunkat :)
Mindeg akadnak olyanok akik "azt hiszik..." hagy hidjek , szerintem :)
Nem is ismersz engem, én sem Téged, nem tudunk egymásról semmit, mégis jól jellemzel...ha semmi összefüggés nincs az emberek és a csillagjegyük között, akkor miért van ez?
Kérdezem ezt azoktól is, akik azt hiszik, ettől teszek függővé egy kapcsolatot...NOS?
Hat igen ez a kos atka :)
Hamar elfelejti a rosszat a szemetseget mert szereti az embereket , szereti az eletet , szeret hinni a mesekben ( meg kesö öregkorara is megtartja ezt a derus ,pozitiv hozzaallast!)
S , mi több örömmel segit es szolgalatkesz barmiröl is legyen szo ! Es mindezt minden hatso gondolat nelkul teszi , mert örömet leli benne !
Ezt nagyon nehez megerteni azoknak akik allandoan azt szamitgatjak hogy , mit kapok ha adok ?
Ez igy igaz ! S , mi több amikor a kos szivet összetörik , akkor a kos szinte megsemmisul banataban ! Raadasul tul buszke ahhoz hogy , panaszkodjon , segiteni nem tud magan , segitseget nem ker , tehat egyedul kell neki feltapaszkodni a csapasokbol !
De , utoljara mindeg felall , barmekkora csapas is erte , es mindent feledve , öszinte szivvel siet az emberek segitsegere :)
Szia !
A szamito,sunyisagot alltalanossagban irtam :) / tehat nem kimondottan 1-adott csillagjegyre ! Mert igazad van "rossz!" csillagzat alatt szulethet meg 1-kos IS :) Es akkor csak a kevesbe jo ,jellemzö tulajdonsagok mutatkoznak./
Igen , 1-sö latasra ugy nez ki hogy , a kos nagy egoista , azert mert nyilt es egyenes :)
Viszont amikor szeret,szerelmes 1-kos , akkor barmilyen csillagjegy is legyen a szeretete targya , az megfogta az Isten labat !
szoval mmost a szamito sunyisagot vegyem/vegyuk magunkra?:)vicc volt
sztem ez nem feltetlenul csillagjegyre vonatkozik, gimanziumi baratnonk egyike kos volt es boven volt/van benne szamito sunyisag..
es a paromban meg van egy olyan tulajdonsag, hogy nem igazan huzza sehol o a rovidebbet, sokkal jobban maga elott tartja az erdekeit mint pl en. en rengeteget engedek masoknak.
vagyis mint mindig, nem lehet csak csillagjegyekre szoritkozni.
Lehet baratsag , szerelem is ! De mint kosnak tisztaban kell lenned azzal hogy TE fogod huzni a rövidebbet hosszu tavon :) A levegöjegyek alltalaban nagyon okossak , objektiven szemlelik a vilagot a parjukat stb...
Azert mert a kos megmondja minden körulmenyek között a magaet , s mi több radasul nem csomagolja a mondanivalojat selyempapirba , sokan nem szeretik a kost es tamadjak,kritizaljak ! Persze ettöl van rosszabb is pl a szamito sunyisag , ami ugye nem jellemzö a kosra :)
szerintem sem tüzesek,ill. lobbanékonyak az ikrek...:))) de a kosok annál inkább!
amúgy,én úgy tudom,h az aszcendenst kell vizsgálni ilyenkor is...
barátság miért ne lehetne?:D
Igen én is kos vagyok de csak volt alkalmam tapasztalni :)
Mióta férjecském megvan teljesen hű vagyok :) amúgy ő bika....
További ajánlott fórumok:
- Bátyám és köztem tényleg túl szoros a kapcsolat, vagy ez normális és semmi beteges nincs benne?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Segítség kellene a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hüvelyben mérem, de tényleg 0,5 fokot le kell vonni a kapott eredményből?
- Mi a tapasztalat a ricinus olajjal kapcsolatban, tényleg nő tőle a haj?
- Mik a tapasztalatok a Dormeo Memosan Párna - memória párnával (ami 30x50cm) kapcsolatban? Tényleg olyan jó?
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?