Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet? (tudásbázis)
Szia!
Nekem sajnos azóta sincs piercingem, viszont a helye már szép. :) Nagyon halvány kis forradás van a lyuk helyén. Gondolkozom, hogy hogy lenne jó, mert szeretnék újra. :) Ajánlották a bioplast-ot, azt hiszem azzal fogok próbálkozni. :) De azért átgondolom még és gyűjtök infót is, nehogy megjárjam megint. :(
Szerintem neked is el fog múlni. :) Sőt, biztos. :D
Nekem volt a köldökömben, kb 2 hónapig, de begyulladt, hiába kezeltem naponta akár többször is, meg vigyáztam, de aogy ültem, hason feküdtem, mozogtam attól nyomódott és így gyulladt be!! Már majdnem 2hónapja, hogy kiszedtem végleg, de a helye azóta is csúnya!
El fog múlni szerintetek??
Hát azt nem tudom, hogy másodjára is kilökődne-e vagy sem, meg azt sem, hogy mitől függ...
Ugye én még nem csináltattam vissza, de a srác azt mondta, hogy előfordul, megcsináljuk megint és másodjára már nem fog. Passz. De remélem, hogy tényleg nem, mert ahhoz drága, hogy pár havonta újat csináltassuk. :S Amúgy az enyémre szerintem az is rásegített, hogy egyszer beleakadt a törölközőbe és a kisebbik golyót belerántottam a lyukba.xD Meg nem teljesen egyszerű ékszerem volt. (Felül nem golyó, hanem ilyen lefelé mutató kis bigyusz, ami három egymás tetején lévő szívet formázott, és ennek a vége folyton bökdöste és dörzsölte a két lyuk közt lévő bőrt. Magamnak nem tudtam kiszedni, visszamenni meg mindig lusta voltam. :( )
Sziasztok! :) Igen, éreztem, hogy sajna nem normális dolog! :( Barbee: ez a piercingem teljesen jó volt, szerettem, nem volt nehéz se. Viszont van egy playboyos piercingem, alig vártam, hogy megvegyem, de nem tudtam hordani, mert nehéz volt a nyuszi rajta és lehúzta nagyon a felső bogyót, amitől egyfolytában begyulladt a bőröm. :(
Zkelah: igen, úgy csinálták, akkor még olyan szép volt, nagyon örültem neki! :) Most kivettem, nehogy elhagyjam, vagy kiszakítsam, de nagyon sajnálom! :( Hát igen... nekem kb. 4 hónapot bírt! :( Értem! Azért kíváncsi lennék, hogy ha újra megcsináltatnám - és valami más fajta ékszert tetetnék bele, nem orvosi fémet - akkor is kilökné e!?
Szia! Szerintem nem normális, mert ha visszaemlékszel, akkor tuti úgy csinálták, hogy az ékszernek legyen egy kis játéka, hogy tudd mozgatni és ennyi. Nekem is vékonyodott, de már több mint 3 éve van, és még mindig nem ennyire kevés bőr tartja, mint a Tiédet.
Amúgy én intim piercinggel jártam így, egyre kevesebb bőr tartotta, aztán egy "szép" napon elmentem a Wc-re, lehúztam a bugyimat az beleakadt és "kitépte". Nem fájt egyáltalán, mert már olyan vékony volt a bőr, hogy csak azt vettem észre, hopp, kiesett a piercing. :( Felhívtam a srácot, aki csinálta azt monda várjak olyan két-három hetet (ha jól emlékszem) aztán szúrathatom újra. Azóta se mentem el, de folyamatosan tervezem... csak midig másra kell a pénz. :S
További ajánlott fórumok:
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?