Valakinek állapítottak meg azoo spermiát? (beszélgetés)
Ja értem. Gondolopm akkor még nem is lehetett fagyasztani sem.
Sajnálom, így nicsn ötletem.
Állítólag a sugár előtt sem volt jó a spermium eredmény így nem lehet a sugarazással voltak annyira elfoglalva de ez nem most történt hanem majd 30 éve:(
Azt mondták mivel a sugár mindent szét ölt így nincs esély mintavételnél sem igaz nem vettek mert nem ajánlották fel:(
és sugár elött nem fagyasztottak anyagot? Ez nagyon fura.
Nekünk nem ez a gond, hanem elzáródás, de biopsziával tudtak sok anyagot nyerni.
Hát here rák miatt sugarat kapott a párom és azután diagnosztizálták állítólag megölt mindent a sugár.
Sugarazás előtt sem volt jó a spermium akkor oliga spermiát állapítottak meg.
A doki szerint mivel nincs spermium így nem lehet babánk csak donor útján.csak arra lettem volna kíváncsi járt e más is így és, hogy van e esély arra, hogy újra termelődhessenek spermiumok
További ajánlott fórumok:
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- A családban úton van egy baba, akiről az 5. hónapban állapították meg, hogy vízfejű
- Nővérem kislánya 2 éves múlt és most állapították meg hogy a jobb veséjén tágulat van. Mire számíthat most a szülő?
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Két és fél éves kislányomnál candidát állapítottak meg. Nizorál tablettát írtak fel. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Érdeklődni szeretnék, hogy állapítottak meg-e valakinek már vérzékeny méhnyakat. Mitől lehet?